Last minute vakanties Toscane en reizen Toscane.

Overzicht last minutes & promoties Toscane

 • Firenze en Siena 6-daagse combinatie

  Firenze en Siena 6-daagse combinatie

  Op eigen ritme ontdekt u eerst de kunststad Firenze, bakermat van de renaissance. Daarna volgt de magische middeleeuwse stad Siena.
  va. € 265 - Boek nu
 • Alle promoties Toscane 7 tot 10 dagen

  Alle promoties Toscane 4 tot 8 dagen

  Verblijf nabij Firenze, 6 dagen va. € 149 pp of 8 dagen tussen Parma en La Spezia in halfpension va. € 259 pp. Ook verblijven in een voormalige molen, een Country House, een B&B of Agriturismo. Stuk voor stuk bijzondere logeeradresjes.
  va. € 149 - Boek nu

Verwacht je tijdens een vakantie Toscane aan een heerlijke keuken, smakelijke wijnen en producten van de lokale olijfgaarden. Als je er nog nooit bent geweest is dit het moment om een last minute of promotie voor een vakantie Toscane te boeken.De aangename temperaturen tijdens je vakantie Toscane zorgen ervoor dat het landschap met leuke steden als Siena, Pisa, Lucca, Livorno en Arezzo nog beter tot haar recht komt. Het stadje San Gimignano en de Piazza del Campo in Siena vergeet je nooit. Nog twijfels om een promotie of last minute vakantie te boeken naar Toscane? Die nemen we weg met de vermelding dat ook hier het hart van de Chiantistreek ligt. Proef in een schitterend landschap van een heerlijk wijntje.