Last minute citytrips Madrid en weekendjes weg Madrid

Overzicht last minutes & promoties Madrid

 • Madrid 4 dagen in hotel 4* incl. 1 diner

  Madrid 4 dagen in hotel 4* incl. 1 diner

  Verblijf in het hotel Quatro Puerta del Sol **** met een modern designinterieur en een uitermate gunstige ligging in het stadscentrum van Madrid. 4-daagse promotie inclusief ontbijt en 1x diner met 3 drankjes
  va.€ 145 - Boek nu
 • Alle promoties Madrid 4 tot 6 dagen

  Alle promoties Madrid 4 tot 6 dagen

  Ontdek nu onze promoties in Madrid, allemaal inclusief vlucht en ontbijtbuffet. Hotels gelegen in het centrum van de stad. Ook een 6-daagse combinatie met bezoek aan Toledo, incl. treinticket.
  va. € 255 - Boek nu

Met het Prado beschikt Madrid over een wereldberoemd topmuseum. Maar de belangrijkste reden om een last minute of promotie citytrip Madrid te boeken is toch de schitterende sfeer op straten en pleinen. De Spaanse hoofdstad bruist van leven en barst van de gezellige pleinen. Puerta del Sol is de absolute blikvanger en geldt ook als nulpunt voor Spanje. Maar ook Plaza Mayor geldt als één van de mooiste pleinen in Spanje en is tijdens je citytrip Madrid de ideale plaats voor een terrasje. Verder mag je op je citytrip Madrid het Koninklijk Paleis niet missen, net als Parque del Retiro, het grootste stadspark van Spanje. Neem dus binnenkort enkele dagen vrijaf en boek een last minute of promotie citytrip Madrid.