Last minute vakanties Nederland en reizen Nederland

Ben je toe aan een vakantie Nederland? Denk dan eens aan een last minute promotie. Met een last minute promotie ben je binnen enkele dagen in Nederland en bespaar je ook nog eens geld. Zo kan je voordelig en snel op vakantie naar Nederland.

Overzicht last minutes & promoties Nederland

 • Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

  Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

  Hostellerie Schuddebeurs*** krijgt van onze klanten een superhoge score van 9,4/10. Schuddebeurs ligt ten noorden van Zierikzee en dus ideaal om de regio Zeeland te verkennen. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner met aperitief.
  va. € 127 - Boek nu
 • 5 dagen Schiermonikoog hotel 4*

  5 dagen Schiermonikoog hotel 4*

  Wandelen of fietsen, er zijn heel wat mogelijkheden op het Waddeneiland Schiermonnikoog. Fietshuur is mogelijk in het hotel. Arrangement inclusief ontbijtbuffet, 2x diner, 1x koffie met gebak, een fles wijn op de kamer en een fietskaart.
  va. € 219 - Boek nu
 • Fietsvakanties van 3 tot 8 dagen

  Fietsvakanties van 3 tot 8 dagen

  Een ruim aanbod aan fietsvakanties van Catalonië tot Gelderland, van 3 tot 8 dagen, in steden of op het platteland, met of zonder bagagetransfer, met meerdere hotels of vanuit één hotel. Ontdek nu ons aanbod. 
  va. € 89 - Boek nu
 • Hotel Graaf Bernstorff ****

  Wadden Schiermonnikoog 3 dagen fietsen

  Op Schiermonnikoog heerst het échte eilandgevoel want je komt er enkel met de veerboot. Dus heerlijk ongestoord trappen en eindeloos genieten van de fiets in de natuur. Verblijf in hotel met ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner, fietshuur voor 3 dagen eveneens inbegrepen. 

  va.€ 129 - Boek nu