Last minute vakanties en promoties Portugal

Overzicht last minutes & promoties Portugal

 • Portugal - Aveiro 5 dagen in hotel 4*-20%

  Portugal - Aveiro 5 dagen in hotel 4*

  Hotel Moliceiro**** in Aveiro (het Venetië van Portugal) is een toonbeeld van klasse en charmante gezelligheid.

  va.€ 165 - Boek nu
 • 8-daagse fietsreis (fly&drive) Noord-Portugal

  8-daagse fietsreis (fly & drive) Noord-Portugal

  Je wil Noord-Portugal eens op een andere manier beleven? Dan kan dit via een unieke fietsrondreis. Je vliegt op Porto, we brengen je met de taxi naar het eerste hotel en weg ben je. Je logeert in 3 hotels en telkens is er bagagetransport. Op het einde van de reis brengen we je terug met de taxi naar de luchthaven.
  va. € 975 - Boek nu
 • Alle promoties Algarve 8 dagen

  Alle promoties Algarve 8 dagen

  8-daagse vakanties in kleinschalige hotels en rustig gelegen in de nabijheid van een badplaats. Promoties inclusief vlucht h/t Brussel - Faro, inclusief ontbijtbuffet, half pension mogelijk.
  va. € 399 - Boek nu
 • Alle promoties Noord-Portugal 3 tot 9 dagen

  Alle promoties Noord-Portugal 3 tot 8 dagen

  Een ruime keuze met o.m. een rondreis fly&drive, verblijven in half pension, aan zee of in het binnenland. Ook met wellness en bijhorende behandelingen. Laat je verrassen door inbegrepen lokale bezoeken. 
  va. € 125 - Boek nu
 • Alle promoties Centraal-Portugal 4 tot 9 dagen

  Alle promoties Centraal-Portugal 4 tot 8 dagen

  Laat je verrassen door twee rondreizen als fly&drive (met vlucht en huurwagen) of met eigen wagen. Een 4- of 5-daagse promotie in bijzondere hotels zoals een Quinta. Ook promoties met vele extra's zoals excursies.
  va. € 164 - Boek nu
 • Alle promoties Alentejo 8 tot 11 dagen, incl. vlucht en huurwagen

  Alle promoties Alentejo 3 tot 8 dagen

  In een bijzonder hotel aan de rand van Evora, incl. een uitstap met de tuktuk naar die prachtige stad. Of een 4* hotel in een natuurpark nabij de kuststrook. Of puur genieten van een wellnessvakantie. 
  va. € 77 - Boek nu

Bij vakanties in het zuiden van Europa wordt Portugal te vaak over het hoofd gezien. Toch heeft het evenveel te bieden als pakweg Spanje of Italië. In de Algarve vind je schitterende vakantiestranden en warm weer het gehele jaar door. Steden als Lissabon en Porto doen wat betreft cultuur niet onder voor hun Spaanse en Italiaanse tegenhangers. Bovendien is het binnenland van Portugal nog veel ongerepter en is de gastvrijheid van de Portugezen enorm opvallend. Een rondreis langs de Douro combineer je makkelijk met Porto en het uiterste noorden van Portugal, grenzend aan Galicië. Wie graag Lissabon bezoekt kiest waarschijnlijk voor een citytrip of de combinatie met een vakantie in de Algarve. Wat je ook kiest, je vakantie in Portugal wordt onvergetelijk! Boek nu je last minute of promotie voor een vakantie in Portugal en geniet van zon, zee, strand en cultuur.