Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Frankfurt (12)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Frankfurt van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Frankfurt? Plaats je beoordeling

Marc Aerts 14 januari 2020

ik gebruik deze stadswandelingen bij haast elke citytrip die we maken en ben daar zeer tevreden over.

Paul Van Goolen 12 januari 2020

Zoals altijd is dit weer een aanrader met veel interessante tips en een correct uitgestippelde wandeling.

Marijke 24 juni 2019

Een afwisselende route en een duidelijke omschrijving van de route. Wij hebben geparkeerd bij Parkhaus Alt-Sachsenhausen dan loop je het laatste stukje van de route naar het station als eerste. Prima parkeerplaats.

Christine 17 februari 2019

Goede stadswandeling. Direct een overzicht van wat de stad te bieden heeft.

Janssens 9 november 2017

Heel duidelijke informatie

Suzan 27 september 2017

Leuke en duidelijke stafswandeling die je op plekken brengt die je anders zeker zou missen!

hans heijnis 6 maart 2017

Prima stadswandeling. Duidelijke omschrijving en veel informatie!!

daems fons 13 november 2016

Zoals altijd een goede beschrijving van de stad. Een tip: waar kan je best de wagen parkeren in en rond Duitse steden. dit zeker in verband met de Umwelt sticker.

Miranda 9 november 2016

Fijne wandeling die je laat kennismaken met alle facetten van Frankfurt. Absoluut de moeite waard om te doen. Frankfurt is een must-see en een verrassend leuke stad!

Anoniem 21 augustus 2016

Een hele leuke en afwisselende rondwandeling, die je de stad Frankfurt in al zijn verscheidenheid laat zien. Het is beslist de moeite waard om Frankfurt te bezoeken en deze rondwandeling te maken.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info