Kerstmarkt Frankfurt 2023: 27/11 t/m 21/12/23

Kerstshopping op de kerstmarkt van Frankfurt

De kerstmarkten van Frankfurt liggen verspreid over een 4-tal pleinen en straten. In het hart van het shoppingdeel (Zeil) ligt de Hauptwache waar de eerste kerstmarkt is. Dan is het maar 5 minuten stappen tot de Friedrich-Stoltze-Platz voor de volgende. Vandaar via de Liebrauenkirche in rechte lijn naar de Paulsplatz. Op dat groot plein in de schaduw van de Paulskirche is er een andere kerstmarkt. Aansluitend met het oude stadscentrum kom je op de Römerberg, het hart van historisch Frankfurt. Vandaar is het slechts 150 meter tot de Main waar je op de Mainkai (Mainkade) nog een kerstmarkt aantreft. Wie onze stadswandeling volgt mist geen enkele markt. Alle dagen van 10 tot 21 uur, behalve op zondag van 11 tot 21 uur.

Het lint van kerstmarkten kan je het best volgen met onze stadswandeling: Römerberg, Paulsplatz, Mainkai, Hauptwache, Friedrich-Stoltze-Platz.
  •  

Wandelroute Frankfurt: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten van Frankfurt.

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Frankfurt

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Frankfurt? Plaats je beoordeling

Luc Van Acker8 januari 2019

Zeer interessante gids voor wie nog nooit in Frankfurt is geweest. De gids is al enkele jaren oud en hier en daar is er een kleine wijziging. Maar uiteindelijk maak je toch een mooie stadswandeling. Wij waren er in december. Diverse pleinen zijn dus omgetoverd in een mooie kerstmarkt.

Chris Snoeckx2 januari 2019

Prachtige stad, oud en nieuw zijn mooi met elkaar verweven.De Kerstmartkten zijn echt prachtig ! Supergezellig !!!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info