Ontdek Hull en York met een 3-daagse minicruise

Inschepen, varen, aanmeren en dan een citytrip in Hull en/of York

Vanuit Nederland en België kan je op een unieke manier kennismaken met twee belangrijke Noord-Engelse steden. Dagelijks kan je inschepen in Zeebrugge of Rotterdam voor een 3-daagse citycruise naar Hull en York. Je vertrekt 's avonds en na een nachtje aan boord, met de nodige animatie, kom je aan in Hull. Je bent de ganse dag vrij in Hull of in de nabij gelegen historische stad York. 's Avonds ga je terug aan boord van de luxueuze cruiseferries van P & O om opnieuw te genieten van een avond vol ontspanning en culinaire geneugten. De derde dag kom je 's morgens terug aan in je thuishaven.  Lees meer

  • Beleving via een reisweg over zee
  • Ontspanning op weg naar citytrip
  • Bezoek Hull, een toeristische havenstad met musea, shopping, zeeaquarium, ...
  • Bezoek York, één van mooiste historische steden van Engeland

York

York is een van Engeland's mooiste historische steden. Het kan terugvallen op meer dan 2000 jaar geschiedenis en het centrum bezit daar nog vele getuigen van. York is vandaag een stad die perfect zijn historisch verleden weet te combineren met de hedendaagse noden: shops, restaurants, bars, ... De inwoners weten als geen ander de toeristen te plezieren door allerlei attracties: de vikingenstad Jorvic, het grootste spoorwegmuseum ter wereld en de grootste gotische kathedraal van Noord-Europa. Meer informatie.

Hull

Kingston upon Hull, of afgekort Hull, is de havenstad waar je cruiseferry tijdens de minicruise aanmeert. Je hoeft zich dus niet ver te verplaatsen om een mooie dag door te brengen. Hull heeft zich aangepast aan de toestroom van toeristen en heeft je dan ook heel wat te bieden. The Deep, een reusachtig zeeaquarium, is wellicht de topattractie. De talrijke andere musea in de stad zijn bovendien gratis toegankelijk en er is van alles wat. Uiteraard is Hull ook een shoppingstad. Honderden winkels en boetiekjes vind je in de oude havenbuurt (Princess Quay Shopping), in de binnenstad met het Prospect Centre en de autovrije winkelstraten. Meer informatie.

Reviews en beoordelingen citytrip Hull-York

Heb je zelf tips of opmerkingen over Hull-York? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info