Reviews & beoordelingen: citytrip Maastricht (20)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Maastricht van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Freddy D 4 april 2019

Al verschillende keren Maastricht bezocht maar het nu toch op een heel andere wijze ontdekt. Het is veel meer dan die enkele mooie winkelstraten hoewel ze ook in jullie wandeling niet ontbreken. De oude stadswallen waren een echte ontdekking.Bedankt

Bert Verniers 31 augustus 2018

Handige gids die je door een biezonder mooie stad loodst en alles duidelijk beschrijft. Een aanrader ... zowel de stad als de gids.

denise steemans 28 juli 2018

perfecte tips voor een aangename ,leuke en leerrijke wandeling door Maastricht

Edith 8 februari 2018

Vandaag genoten van een prachtige wandeling door heerlijk Maastricht. Fijn om de eerste dag de mooie plekken met de gids te ontdekken! Echt geweldig.

Marjolijn 17 november 2017

Super info

linda 25 oktober 2017

zeer bruikbare gids

Annie Vanhooren 18 september 2017

Zeer tevreden over de reisgids van Maastricht.

Rudi kockaerts 5 augustus 2017

Bedankt voor de schitterende gids van Maastricht we hebben de stadswandeling gedaan en deze heeft ons de stad leren ontdekken .

greet 3 augustus 2017

mooie stad, met stadsgids veel mooie straatjes en pleintjes ontdekt ! Stad om terug te keren , vooral voor de vele winkeltjes en restaurantjes

ann 29 mei 2017

Toffe stad, heel gezellig, heerlijk weekend!

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info