Citytrip Maastricht of weekendje weg?

Historische gebouwen, winkelstraten en bezienswaardigheden

Tussen het moois en aangenaams dat Maastricht te bieden heeft vallen de terrasjes op, vooral dan het zeer grote terras aan de voet van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek. Het is geen goed idee om daar een dagje Maastricht te beginnen, want eenmaal je er zit wil je er niet graag weer weg. Onze wandelroute brengt je langs de diverse boeiende aspecten van de stad. En dat zijn er vele: historische gebouwen, musea en kerken, mooie stadspleinen, gezellige straten, winkelstraten, oude stadswallen en het stadspark. Dus meer dan genoeg voor een dagje Maastricht. Lees meer

  • Maastricht: heel gezellige stad
  • Onze-Lieve-Vrouwebasiliek
  • Wandel langs pleinen, musea, kerken
  • Shopping komt ook aan bod

Gratis reisgids Maastricht?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5

Shopping in Maastricht

We tonen je ook de belangrijkste winkelstraten en -buurten.  Zie de beschrijving van het wandeltraject voor meer informatie en ook www.shoppenmaastricht.nl. Volg de website voor de zondagsopeningen (normaal elke zondag vanaf 12u.).

Reviews en beoordelingen citytrip Maastricht

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maastricht? Plaats je beoordeling

Chris 27 november 2019

Bedankt om de wandeling door Maastricht gratis ter beschikking te stellen. Zo ontdekten we de mooiste plekjes die je anders niet ziet. Een aanrader!

Patricia Demaeght 21 november 2019

Bruikbare, aangename, goed te volgen route

Freddy D 4 april 2019

Al verschillende keren Maastricht bezocht maar het nu toch op een heel andere wijze ontdekt. Het is veel meer dan die enkele mooie winkelstraten hoewel ze ook in jullie wandeling niet ontbreken. De oude stadswallen waren een echte ontdekking.Bedankt

Bert Verniers 31 augustus 2018

Handige gids die je door een biezonder mooie stad loodst en alles duidelijk beschrijft. Een aanrader ... zowel de stad als de gids.

denise steemans 28 juli 2018

perfecte tips voor een aangename ,leuke en leerrijke wandeling door Maastricht

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info