Citytrip Namen: hoofdstad aan de Maas

Tien musea en een wandelpark

Namen is een prachtige stad en zowel de hoofdstad van de gelijknamige provincie als van de Waalse Gemeenschap, lees je in de gratis reisgids. De stad telt een tiental musea en talrijke andere bezienswaardigheden. De ligging aan de Maas verhoogt de aantrekkingskracht van Namen en niet in het minst door de combinatie met de citadel. Dit laatste is een prachtig wandelpark geworden waar je tot rust kan komen en genieten van mooie panorama's.

Ontdek de vele musea en kom tot rust op de citadel van Namen
  • Namen: stad aan de Maas
  • Bezoek de citadel van Namen
  • Geniet van prachtige panorama's
  • Flaneer door autovrije straten
  • Kom op zaterdag naar de markt

Gratis reisgids Namen?

Gratis reisgids downloaden

Namen is ook een winkelstad met kilometers autovrije straten. Een eerste tip: kom op zaterdagvoormiddag dan is het marktdag. De marktkramers staan verdeeld over de centrumstraten en deze stadswandeling laat je er in alle geuren en kleuren van genieten. Onderweg kan je nog een brokje cultuur en gastronomie meepikken.

Reviews en beoordelingen citytrip Namen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Namen: hoofdstad aan de Maas? Plaats je beoordeling

Pascale De Vos 22 juli 2017

Deze gids gaf onze daguitstap naar Namen een speciale extra. We hebben met 10 familieleden, papa 80 jaar en de jongste van de familie 14 jaar , de wandelgids gevolgd en hadden een schitterende nm. Goed, overzichtelijk én vooral samen genietend

Luc Crevits 7 april 2017

Goede gids, bruikbaar en bondig

L 31 januari 2017

Hele leuke wandeling gemaakt in Namen op basis van de wandelroute die beschreven staat in de gids. Het was een korte wandeling, langs enkele hoogtepunten van de stad. Super!

Carlo Aerts 15 januari 2017

Volledige gids, heb maar de helft kunnen doen gezien we even genoten hebben in Maison des desserts rue Haute Marcelle (een aanrader)

RS 20 augustus 2016

Gewoon doen, het is er fijn vertoeven .

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info