Stadswandeling Namen

De citadel van Namen is een prachtig wandelpark geworden waar je tot rust kan komen en genieten van mooie panorama's. Namen is ook een winkelstad met kilometers autovrije straten. Een eerste tip: kom op zaterdagvoormiddag dan is het marktdag. De marktkramers staan verdeeld over de centrumstraten en deze stadswandeling laat je er in alle geuren en kleuren van genieten. Onderweg kan je nog een brokje cultuur en gastronomie meepikken. Lees meer

  • Wandel langs Samber en Maas 
  • Citadel van Namen
  • Zaterdag = marktdag!
  • Cultuur en gastronomie
  • Winkelstad met autovrije straten
Gratis wandelroute downloaden

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Stadswandeling Namen: langs Samber en Maas op de kaart

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Namen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Namen? Plaats je beoordeling

jacobs pierre20 september 2018

is een prima hulpmiddel , goed opgemaakt , nu nog testen in de praktijk

Jan De Booser17 september 2018

Deze reisgids is een praktische leidraad die je langs de voornaamste bezienswaardigheden van de stad brengt.

Maho Hugo16 augustus 2018

De wandeling was heel goed uitgelegd. Heel uitgebreide informatie. Vonden dit heel nuttig. Dit was voor ons de eerste maal maar zeker niet de laatste maal.

Anja De Durpel13 augustus 2018

Net zoals alle andere stadwandelingen dat wij telkens via euroreizen downloaden, was het ook deze keer TOP! Alles was piekfijn omschreven. Namen is een heel gezellige, mooie stad met leuke terrasjes. Ja, het was mooi weer ;-) en de citadel geeft een adembenemend zicht over de stad. Doen zou'k zeggen!

Jan Ducatteeuw15 juli 2018

Wij hebben op woensdag 04 juli de wandeling gemaakt. Mooi beeld van Namen gekregen. Een beetje problemen bij het punt op de samenvloeiing van de Samber en de Maas omdat door de aanleg van een ondergrondse parkeerruimte niet alles gemakkelijk te volgen was, maar dit is maar tijdelijk. Misschien ook even vermelden dan in het infokantoor van de stad nabij het station je heel vriendelijk in vloeiend Nederlands wordt ontvangen. Woensdag 18 juli gaan we naar Doornik met jullie wandeling.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info