Stadswandeling Namen

De citadel van Namen is een prachtig wandelpark geworden waar je tot rust kan komen en genieten van mooie panorama's. Namen is ook een winkelstad met kilometers autovrije straten. Een eerste tip: kom op zaterdagvoormiddag dan is het marktdag. De marktkramers staan verdeeld over de centrumstraten en deze stadswandeling laat je er in alle geuren en kleuren van genieten. Onderweg kan je nog een brokje cultuur en gastronomie meepikken. Lees meer

  • Wandel langs Samber en Maas 
  • Citadel van Namen
  • Zaterdag = marktdag!
  • Cultuur en gastronomie
  • Winkelstad met autovrije straten
Gratis wandelroute downloaden

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Stadswandeling Namen: langs Samber en Maas op de kaart

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Namen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Namen? Plaats je beoordeling

Jan Ducatteeuw15 juli 2018

Wij hebben op woensdag 04 juli de wandeling gemaakt. Mooi beeld van Namen gekregen. Een beetje problemen bij het punt op de samenvloeiing van de Samber en de Maas omdat door de aanleg van een ondergrondse parkeerruimte niet alles gemakkelijk te volgen was, maar dit is maar tijdelijk. Misschien ook even vermelden dan in het infokantoor van de stad nabij het station je heel vriendelijk in vloeiend Nederlands wordt ontvangen. Woensdag 18 juli gaan we naar Doornik met jullie wandeling.

Guillemyn Sofie21 december 2017

Ik vond de wandeling minder dan de andere die ik reeds gedaan heb. Momenteel zijn ze volop aan het renoveren, bouwen in Namen. Straatjes zijn afgezet, straatnamen zijn "verdwenen" waardoor het moeilijk wordt om de wandeling te doen. Persoonlijk mag er voor mij meer uitleg bijstaan bij de gebouwen.

linda 14 december 2017

aangenaam verrrast door de wandeling in Namen.

Dirk10 september 2017

Zeer mooie stadswandeling

marijke 30 augustus 2017

Mooie wandeling, aangenaam verrast door de stad. We hebben dit gecombineerd met de 'gids' van De Borsu ( inwoner van Namen ) en die combinatie was perfect !

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info