Actieve vakanties

IJsland of de Sahara? De Andes of de Himalaya? Alles is mogelijk!

Zuiderhuis jongerenreizen

Zuiderhuis jongerenreizen biedt avontuurlijke groepsreizen voor jongeren tussen 18 en 35 jaar. Zuiderhuis Jongerenreizen staat voor bergwandelen, trekking, kampeertochten, multi-avontuur en canyoning. Bij de actieve groepsreizen van Explorado vind je wandelreizen en trekkings binnen en buiten Europa, actieve exploratiereizen, afwisselende sportieve programma’s, weekends, mountainbiketochten en fietsvakanties.

Meer informatie op hun website.

Zuiderhuis Wereldreizen in groep

Natuurreizen, cultuurreizen, etnologische reizen, woestijnreizen, ... naar Costa Rica, Libië, IJsland, Jordanië, Peru, Libië, Nepal ... Zuiderhuis Wereldreizen biedt reeds meer dan 25 jaar actieve exploratiereizen over de hele wereld aan, van de Andes tot de Himalaya, van de Sahara tot Spitsbergen. De begeleide groepsreizen van Vreemde Kontinenten mikken op de veeleisende reiziger die een land grondig wil leren kennen. Geen massatoerisme, maar charme en karakter. Reizen in kleine groepen (8 tot 14 deelnemers), ervaren reisleiders en uitgekiende programma’s zijn de kenmerken van de exploratiereizen van Zuiderhuis Wereldreizen.

Meer informatie op hun website.

Zuiderhuis Wereldreizen individuele reizen

"Individuele reizen in alle vrijheid, Vreemde Kontinenten organiseren het voor u!" Dat is het motto van deze touroperator: van fly-and-drive of eenvoudige basispakketten tot volledig uitgewerkte rondreizen. Wenst u een lokale chauffeur of begeleider, eenvoudige of betere hotels, openbaar vervoer of meer luxueus transport? De individuele reiziger kan kiezen uit een uitgebreid aanbod vanaf 2 personen Steeds met de professionele ondersteuning van onze medewerkers in Vlaanderen of op eender welk continent.

Meer informatie op hun website.

Zuiderhuis wandelreizen

"Zuiderhuis wandelreizen" organiseert wandelvakanties in kleine groepjes (8 tot 12 deelnemers) en voor individuelen binnen en buiten Europa. Het wandelen staat steeds centraal tijdens de groepsreizen. De wandeltochten worden begeleid door ervaren reisleiders die u begeleiden op de mooiste wandelroutes, voor zowel de beginnende wandelaar als de meer ervaren trekker. In het aanbod van meer dan 150 verschillende wandelreizen en trekkings vindt u zeker iets dat bij u past.

Meer informatie op hun website.

Naar IJsland met het Zuiderhuis

Zuiderhuis is sinds jaren de specialist voor reizen naar IJsland. Hun brochure biedt een uitgebreid aanbod, zowel voor groepsreizen als voor individueel fly-and-drive formules tot korte citybreaks. Voor liefhebbers van natuurreizen, gletsjers en vulkanisme is IJsland een wonderlijke bestemming. Dankzij hun jarenlange ervaring, hun uitgebreide terreinkennis en hun bevoorrechte relatie met Icelandair kan u IJsland in de beste omstandigheden beleven.

Meer informatie op hun website.

Reviews en beoordelingen Actieve vakanties

Heb je zelf tips of opmerkingen over Actieve vakanties? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info