Overzicht vliegreizen

Inspiratie voor een prachtige vliegvakantie

 

Spanje

Het aanbod is immens: Andalusië, Costa Blanca, Canarische eilanden met Tenerife, Balearen met Mallorca, Costa del Sol, Costa Almeria, Costa Brava en nog meer zon ...

 

Turkije

Een citytrip, culturele rondreis of strandvakantie in Turkije kan het allemaal. In de zomer kan je het binnenland ontdekken via excursies.

 

Malta

Malta, een groep van vijf eilanden ligt ten zuiden van het Italiaanse eiland Sicilië, midden in de Middellandse Zee. Bezoek zeker ook Gozo en maak een boottocht rond dit eiland.

 

Griekenland

Het hoeft niet gezegd dat er zomerse zon te vinden is op zijn eilanden: Kreta, Rhodos, Kos, ... Bovendien is de natuur op die eilanden prachtig en kan je er ook rust vinden.

 

Cyprus

Op Cyprus kan je mythologie combineren met prachtige natuur, rust en historische overblijfselen. De stranden zijn verscheiden, van keien tot prachtig witzand.

 

Frankrijk

De Azurenkust of de zuidelijke Atlantische kust, de Languedoc of het eiland Corsica. Allen zeer verscheiden met heel veel kans op zomerse zon en hoge temperaturen.

 

Italië

Zon kan je combineren met een uniek binnenland (Toscane, Umbrië, ...). Kuststroken en zon vind je zowat overal: Venetië, Rimini, Bloemenrivièra, Napels, Sicilië, ...

 

Egypte

De oevers van de Rode Zee bieden je hoge temperaturen en veel zon. Luxueuze vakantiedorpen en de zon wachten op je komst. Zeer hoge temperaturen.

 

Portugal

Een zeer verscheiden aanbod in een klein landje. Er is uiteraard het bloemeneiland Madeira en vind je nog meer zon langs de kuststrook van de Algarve.

Thailand

Thailand, het land van de glimlach. Uitgestrekte en ongerepte zandstranden en boedistische gastvrijheid. Een rondreis langs de culturele steden of strandvakantie in Phuket of Pattaya?

Reviews en beoordelingen Vliegreizen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Vliegreizen? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info