Overzicht aanbieders jongerenreizen

Vakanties voor jongeren, reeds vanaf 16 jaar

Summer Bash

De begeleide jongerenreizen van Summer Bash zijn kwalitatieve, betaalbare en veilige vakanties voor jongeren. We bieden reizen aan naar de meest populaire zonbestemmingen in Europa op de website www.summerbash.be ; of ga je liever voor honderden kilometers aan skipistes en uitgebreide après-ski opportuniteiten, via www.mountainbash.be vind je de ultieme winterervaring ; helemaal gebeten door het reisvirus? Vind jouw rondreis op www.explore-jongerenreizen.be . Elke reis moet voor al onze reizigers dé belevenis zijn waar ze nog jaren over zullen praten.

Joker Go-26

Enkel voor jongeren vanaf 18 tot en met het jaar waarin je 26 wordt. Een toffe mix van jongvolwassenen en reeds volwassenen met allemaal zin voor avontuur, authentieke beleving. Reeds meer dan 50 groepsreizen! De groepsreizen steken vol avontuur, leuke activiteiten, verrassende ontmoetingen. We zoeken de niet plat getreden paden op. Transfers doen we met atypische vervoersmiddelen. We hebben oog voor de geuren en de smaken van de omgeving waarin we ons bevinden. Slapen doen we op (ver)wonderlijke slaapplekken. In kleine groepen, gelijkgestemden, liever moe dan lui, ... Lees meer info op de website.

KrisKras

KrisKras organiseert al 25 jaar duurzame groepsreizen voor jongeren tussen 18 en 30 jaar. Ze serveren steeds een originele mix van natuur, cultuur, actie en … genieten. Elk jaar staan er meer dan 180 reizen op het programma naar alle windstreken: van Albanië tot Zuid-Afrika, van citytrip tot rondreis of wandelvakantie. Typerend zijn de kleine reisgroepjes van maximum 9 personen, die samen met een reisbegeleider op stap gaan. Ze reizen op een bewuste en verantwoorde manier, met respect voor natuur, andere culturen en het milieu. Ze logeren en verplaatsen zich zoveel mogelijk zoals de plaatselijke bevolking. Meer info op hun website.

Zuiderhuis jongerenreizen

Zuiderhuis jongerenreizen biedt avontuurlijke groepsreizen voor jongeren tussen 18 en 35 jaar. Zuiderhuis Jongerenreizen staat voor bergwandelen, trekking, kampeertochten, multi-avontuur en canyoning. Bij de actieve groepsreizen van Zuiderhuis vind je wandelreizen en trekkings binnen en buiten Europa, actieve exploratiereizen, afwisselende sportieve programma’s, weekends, mountainbiketochten en fietsvakanties. Meer informatie op hun website.

Zuiderhuis Wereldreizen in groep

Natuurreizen, cultuurreizen, etnologische reizen, woestijnreizen, ... naar Costa Rica, Libië, IJsland, Jordanië, Peru, Libië, Nepal ... Zuiderhuis Wereldreizen biedt reeds meer dan 25 jaar actieve exploratiereizen over de hele wereld aan, van de Andes tot de Himalaya, van de Sahara tot Spitsbergen. De begeleide groepsreizen van Vreemde Kontinenten mikken op de veeleisende reiziger die een land grondig wil leren kennen. Geen massatoerisme, maar charme en karakter. Reizen in kleine groepen (8 tot 14 deelnemers), ervaren reisleiders en uitgekiende programma’s zijn de kenmerken van de exploratiereizen van Zuiderhuis Wereldreizen. Meer informatie op hun website.

Reviews en beoordelingen Jongerenreizen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Jongerenreizen? Plaats je beoordeling

Karl30 augustus 2019

Ik merk dat Bootz.be ontbreekt in jullie lijstje jongerenreizen :( Van hun site neem ik deze beschrijving over: Onze reizen zijn voor ontdekkers. Ontdekkers die de wereld het liefst te voet verkennen en die houden van wat beweging en actie. Maar ook levensgenieters die de confrontatie met andere culturen en omgevingen willen aangaan en die houden van een goed gesprek tussen pot en pint. We zijn een deeltje van Anders Reizen. En we hebben dezelfde filosofie rond duurzaam ecotoerisme. Maar dan met onze eigen accentjes. Voor en door jongeren. Van 18 tot en met 34. Net iets anders dan anders. Wij vinden dat je een land pas echt kan leren kennen door er met je neus bovenop te zitten. Geen snelheidsrecords dus, integendeel. ‘Bind je veters vast, en trek eropuit!’. Maar ho-ho, niet te snel, want walking is the new running. Geen kwantiteit maar kwaliteit.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info