Overzicht aanbieders jongerenreizen

Vakanties voor jongeren, reeds vanaf 16 jaar

Joker Go-26

Enkel voor jongeren vanaf 18 tot en met het jaar waarin je 26 wordt. Een toffe mix van jongvolwassenen en reeds volwassenen met allemaal zin voor avontuur, authentieke beleving. Reeds meer dan 50 groepsreizen! De groepsreizen steken vol avontuur, leuke activiteiten, verrassende ontmoetingen. We zoeken de niet plat getreden paden op. Transfers doen we met atypische vervoersmiddelen. We hebben oog voor de geuren en de smaken van de omgeving waarin we ons bevinden. Slapen doen we op (ver)wonderlijke slaapplekken. In kleine groepen, gelijkgestemden, liever moe dan lui, ... Lees meer info op de website.

KrisKras

KrisKras organiseert al 25 jaar duurzame groepsreizen voor jongeren tussen 18 en 30 jaar. Ze serveren steeds een originele mix van natuur, cultuur, actie en … genieten. Elk jaar staan er meer dan 180 reizen op het programma naar alle windstreken: van Albanië tot Zuid-Afrika, van citytrip tot rondreis of wandelvakantie. Typerend zijn de kleine reisgroepjes van maximum 9 personen, die samen met een reisbegeleider op stap gaan. Ze reizen op een bewuste en verantwoorde manier, met respect voor natuur, andere culturen en het milieu. Ze logeren en verplaatsen zich zoveel mogelijk zoals de plaatselijke bevolking. Meer info op hun website.

Zuiderhuis jongerenreizen

Zuiderhuis jongerenreizen biedt avontuurlijke groepsreizen voor jongeren tussen 18 en 35 jaar. Zuiderhuis Jongerenreizen staat voor bergwandelen, trekking, kampeertochten, multi-avontuur en canyoning. Bij de actieve groepsreizen van Zuiderhuis vind je wandelreizen en trekkings binnen en buiten Europa, actieve exploratiereizen, afwisselende sportieve programma’s, weekends, mountainbiketochten en fietsvakanties. Meer informatie op hun website.

Zuiderhuis Wereldreizen in groep

Natuurreizen, cultuurreizen, etnologische reizen, woestijnreizen, ... naar Costa Rica, Libië, IJsland, Jordanië, Peru, Libië, Nepal ... Zuiderhuis Wereldreizen biedt reeds meer dan 25 jaar actieve exploratiereizen over de hele wereld aan, van de Andes tot de Himalaya, van de Sahara tot Spitsbergen. De begeleide groepsreizen van Vreemde Kontinenten mikken op de veeleisende reiziger die een land grondig wil leren kennen. Geen massatoerisme, maar charme en karakter. Reizen in kleine groepen (8 tot 14 deelnemers), ervaren reisleiders en uitgekiende programma’s zijn de kenmerken van de exploratiereizen van Zuiderhuis Wereldreizen. Meer informatie op hun website.

Summer Bash

Summer Bash is gespecialiseerd in begeleide jongerenvakanties. Kwalitatieve, betaalbare en veilige jongerenreizen, dat is waar we voor staan. We bieden zowel reizen in Europa aan als rondreizen ver daarbuiten. Elke reis moet voor al onze reizigers dé belevenis zijn waar ze nog jaren over zullen praten. Net daarom zijn we enorm fier dat we een 5* recensie hebben op Facebook na meer dan 100 beoordelingen van onze jongeren & ouders. Meer info vind je op hun website.

Reviews en beoordelingen Jongerenreizen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Jongerenreizen? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info