Overzicht aanbieders jongerenreizen

Voor jongeren vanaf 16 jaar

Groove-X Jongerenreizen

Groove-X Jongerenreizen organiseert tijdens de zomervakantie groepsreizen voor jongeren vanaf 16 jaar. Je trekt naar de zonnigste plaatsen in Europa. Ideaal voor wie op zoek is naar avontuur, feestjes, vrijheid, cultuur en actie.

Lees er alles over op hun website.

GoGo Jongerenreizen

GOGO Jongerenreizen zijn vakanties voor jongeren naar de populairste partybestemmingen. Er is zelfs een mogelijkheid om een partypakket te boeken vanuit België. De vakanties van GOGO zijn gelegen bij de beste stranden voor jongeren, bestemmingen waar je kan fuiven als de beesten en ook bij exclusieve hotspots. Jongerenvakanties naar o.m. Spanje, Turkije, Italië, Kroatië en Griekenland.

Meer informatie op hun website.

Simbo jongerenvakanties, een vakantie naar jouw zin!

Simbo zomerkampen combineren ontspanning met activiteiten voor jongeren van 10 tot 19 jaar, ingedeeld in 3 leeftijdsgroepen. In het aanbod hebben ze taalvakanties, strand- en watersportvakanties, duikkampen en golfsurfkampen. Maar dit is slechts een beperkte opsomming, er is nog veel meer te vinden op hun website.

FlowTrackSurf

FlowTrackSurf is een Belgische reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in actieve zomervakanties voor jong en oud. Als het maar iets met golfsurfen, surfen, relaxen, levensgenieten en een gezellig feestje te maken hebt, dan zit men bij FlowTrackSurf goed! FlowTrackSurf biedt verschillende accommodaties, van tenten tot luxe strandchalets, voor elk wat wils, voor zowel kleine als grote groepen. Een van hun specialisaties zijn surfcamps. De surfcamps zijn helemaal beachstyle ingericht om het optimale surfgevoel te geven. Een bamboebar, hangmatten, chill-out tenten met Fatboys, gameconsoles, surfvideo's en surfmuziek op de achtergrond. Kortom: álles is aanwezig om de reiziger een fantastische zomervakantie te laten beleven.

Alle informatie en brochure via hun website.

Zuiderhuis jongerenreizen

Zuiderhuis jongerenreizen biedt avontuurlijke groepsreizen voor jongeren tussen 18 en 35 jaar. Zuiderhuis Jongerenreizen staat voor bergwandelen, trekking, kampeertochten, multi-avontuur en canyoning. Bij de actieve groepsreizen van Zuiderhuis vind je wandelreizen en trekkings binnen en buiten Europa, actieve exploratiereizen, afwisselende sportieve programma’s, weekends, mountainbiketochten en fietsvakanties.

Meer informatie op hun website.

Zuiderhuis Wereldreizen in groep

Natuurreizen, cultuurreizen, etnologische reizen, woestijnreizen, ... naar Costa Rica, Libië, IJsland, Jordanië, Peru, Libië, Nepal ... Zuiderhuis Wereldreizen biedt reeds meer dan 25 jaar actieve exploratiereizen over de hele wereld aan, van de Andes tot de Himalaya, van de Sahara tot Spitsbergen. De begeleide groepsreizen van Vreemde Kontinenten mikken op de veeleisende reiziger die een land grondig wil leren kennen. Geen massatoerisme, maar charme en karakter. Reizen in kleine groepen (8 tot 14 deelnemers), ervaren reisleiders en uitgekiende programma’s zijn de kenmerken van de exploratiereizen van Zuiderhuis Wereldreizen.

Meer informatie op hun website.

Reviews en beoordelingen Jongerenreizen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Jongerenreizen? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info