Reviews & beoordelingen: Fietsgids Oost-Vlaanderen (51)

Reiservaringen en beoordelingen Fietsgids Oost-Vlaanderen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Fietsgids Oost-Vlaanderen? Plaats je beoordeling

geeraert guy 11 augustus 2022

de fietsroute was top

De Rycke oscar 10 augustus 2022

Zeer goed

Van den Hauwe Erwin 9 augustus 2022

Heel mooie gids, de routes goed aangeduid, rustige wegen een aanrader.

Maria 9 augustus 2022

Momenteel maakten we 4 fietstochtjes in Oost-Vlaanderen. Allemaal de moeite waard, ook de bijhorende info over bezienswaardigheden kwam zeer goed over. Waar de grens overgestoken wordt naar Nederland, moet je wel heel attent zijn betreffende de aanduiding van knooppunten. Een aanrader om met de geboden info te gaan fietsen.

Paul 9 augustus 2022

Ik heb de gids gedownload en heb hierin zeer mooie fietstochten ontdekt, waarvan ik er zeker verschillende ga doen.

Peter De Cock 7 augustus 2022

Een heel handige gids met een duidelijke uitleg van de bezienswaardigheden onderweg. Reeds een route gefietst en het was heel aangenaam

Philippe Willems 25 juli 2022

was heel interessant, echt nuttig; is een aanrader ik zal nog gebruiken

MARTENS LUDO 11 september 2021

Zeer goed bruikbaar. Verleden week reeds 2 voorgestelde rondritten gedaan in de buurt van Beveren.

Chantal 6 augustus 2020

We reden de Leiestreekroute. Een echte aanrader: perfecte aanduiding, veel rustige wegen, prachtige uitzichten, ... We doen zeker ook nog andere fietsroutes uit de gids.

Beatrijs 2 april 2020

een interessante, zeer interessante brochure. Veel goede tips, leuke kaarten. We hopen binnenkort eens een van die tochten te doen.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info