België, een divers vakantieland

Verken België met onze gratis reisgidsen

Een weekendje weg, een citytrip of een heerlijke vakantie in België je vindt inspiratie voldoende in onze reisgidsen van België. Niet minder dan 10 stedentrips komen aan bod, kleine en grote. Twee belangrijke vakantieregio's, Ardennen en de kust, worden uitvoerig beschreven in onze reisgidsen. Je vindt er ook steeds wandelroutes, rondreizen en fietsroutes. We brengen je naar bezienswaardigheden die je niet mag missen maar eveneens naar minder bekende plekjes. En er volgt nog meer binnenkort... Lees meer

Print & Go, onze reisgidsen zijn zo praktisch opgesteld dat een grondige reisvoorbereiding niet nodig is. En bovendien gratis te downloaden.
 • Begeleide wandelvakanties met Geert, van 4 tot 10 dagen

  Begeleide wandelvakanties met Geert

  4- of 5-daagse wandelvakanties naar de Côte d'Opale, Vulkaaneifel, Rijn, Mullerthal, Champagne en 10-daagse Vigo-Compostela. Onder begeleiding van Geert of Alain.
  va. € 229 - Boek nu
 • 10 steden verkennen met wandelroutes
 • De kust van west naar oost met wandelingen en fietsroutes
 • Rondreizen in de Belgische Ardennen
 • Themaroutes Ardennen: bier en kastelen
 • Fietsroutes voor de e-bike in de Ardennen
Ontdek al onze reisgidsen

Belgische kust

Wist je dat je met onze reisgids 3 stadswandelingen krijgt? We 3 duinenwandelingen hebben langs onze Belgische kust? Dat je met onze 4 fietsroutes de ganse kuststrook en het hinterland te zien krijgt? Met nog als extra een autoroute aan de Westkust krijg je zo een compleet beeld van wat de Belgische kust te bieden heeft. Uiteraard is ook deze reisgids gratis te downloaden.

Citytrips België

Tien grote Belgische steden verkennen we met wandelroutes. Voor Brussel, Antwerpen, Brugge en Gent hebben we ook thematische wandelingen. Steeds brengen we je naar de belangrijkste bezienswaardigheden, maar eveneens naar minder bekende plekjes. Een stadsbezoek is zo zeer gevarieerd en eenvoudig te volgen door onze wandelkaarten en routebeschrijving. In Mechelen, Oostende, Luik, Namen, Mons en Doornik hebben we telkens één alles omvattende stadswandeling. Telkens kan de wandelroute vertrekken vanaf een treinstation. 

Ardennen

Met onze zes reisgidsen van de Belgische Ardennen doorkruis het volledige zuiden van België: te voet, per fiets of e-bike en met de auto. We brengen je naar bezienswaardigheden, prachtige stukjes natuur, laten je genieten van de rust en het geluid van de vogeltjes, bieren proeven, langs kastelen rijden, lekker eten ... het maakt allemaal deel uit van een rondreis door de Belgische Ardennen.

Reviews en beoordelingen vakantie België

Heb je zelf tips of opmerkingen over België? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info