Wandelvakanties met Geert

In groepen van max. 20 personen stap je met Geert of Alain. De wandelvakantie start op de middag van dag 1 en eindigt 's middags op dag 4 of 5. Je krijgt een gevarieerd aanbod aan begeleide wandelingen. Je bent volledig vrij om het volledige programma te volgen of delen ervan.
Nieuw in 2023: 4-daagse wandelvakanties is Müllerthal (GH. Luxemburg) en 5-daagse light in de Champagnestreek.

NIEUW: Wandelvakantie naar Santiago de Compostela. Een 10-daagse vliegvakantie met 7 wandeldagen, je stapt van Vigo naar Compostela via de Camino Portugués met de 'spirituele variante'. Een compleet reispakket onder begeleiding van Geert of Alain.

 • Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Müllerthal (Luxemburg)

  Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Müllerthal (Luxemburg)

  va. € 479 -

  Met deze wandelvakantie in GH. Luxemburg verken je met Geert het Müllerthal en de Mullerthal-Trail. Verblijf in 4* hotel met groot zwembad, sauna. Half pension. Afreisdatum: 28/10/23
 • Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light'

  Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light'

  va. € 499 -

  Een 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light' met weinig hellingen en korte afstanden, geschikt voor elke wandelaar. Verblijf in een 3* hotel in Hardelot, tussen Boulogne en Le Touquet. Reisdatum: 25/07/2024.
 • Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Argonne

  Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Argonne

  va. € 299 -

  We wandelen in het hart van de Argonne (Champagne) in Noord-Frankrijk. Begeleide wandelingen in natuur, langs oorlogssites en dorpen. Verblijf in half pension in hotel 3*. Reisdatum: 21 juli 2023.
 • Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Champagne 'light'

  Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Champagne 'light'

  va. € 475 -

  Je verblijft in Hostellerie du Mont Aimé & Dames de Champagne *** ten zuiden van de Côte des Blancs. Inclusief begeleide wandelingen, ontbijtbuffet, 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch diner en ....Alle afreizen volzet.