Wandelvakanties met Geert

In groepen van max. 20 personen stap je met Geert of Alain. De wandelvakantie start op de middag van dag 1 en eindigt 's middags op dag 4 of 5. Je krijgt een gevarieerd aanbod aan begeleide wandelingen. Je bent volledig vrij om het volledige programma te volgen of delen ervan.
Nieuw in 2023: 4-daagse wandelvakanties is Müllerthal (GH. Luxemburg) en 5-daagse light in de Champagnestreek.

NIEUW: Wandelvakantie naar Santiago de Compostela. Een 10-daagse vliegvakantie met 7 wandeldagen, je stapt van Vigo naar Compostela via de Camino Portugués met de 'spirituele variante'. Een compleet reispakket onder begeleiding van Geert of Alain.

 • Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Argonne

  Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Argonne

  va. € 299 -

  We wandelen in het hart van de Argonne (Champagne) in Noord-Frankrijk. Begeleide wandelingen in natuur, langs oorlogssites en dorpen. Verblijf in half pension in hotel 3*. Reisdatum: 21 juli 2023.
 • Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Côte d'Opale

  Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Côte d'Opale

  va. € 375 -

  Met deze wandelvakantie aan de Côte d'Opale verken je met Geert de kust vanaf Cap Gris Nez tot Le Touquet. Afwisseling troef met wandelingen aan de kust en het binnenland. Afreisdatum: 07/10/23.
 • Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Champagne 'light'

  Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Champagne 'light'

  va. € 475 -

  Je verblijft in Hostellerie du Mont Aimé & Dames de Champagne *** ten zuiden van de Côte des Blancs. Inclusief begeleide wandelingen, ontbijtbuffet, 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch diner en .... Datum: 15/08/23
 • Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light'

  Groepsreis 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light'

  va. € 475 -

  Een 5-daagse wandelvakantie Côte d'Opale 'light' met weinig hellingen en korte afstanden, geschikt voor elke wandelaar. Verblijf in een 3* hotel in Hardelot, tussen Boulogne en Le Touquet. Reisdatum: 11/08/23.