Groepsreis Andalusië: 7 dagen Sevilla, Cordoba en Granada

Deze groepsreis met het vliegtuig naar de Andalusische steden: Granada, Sevilla en Cordoba staat onder begeleiding van Geert Van de Voorde, hoofdredacteur van Euroreizen.be. Hij wacht jullie op in Brussels Airport en blijft bij jullie tot bij de terugkeer in Brussel, 7 dagen later. Hij neemt jullie mee op sleeptouw in de drie Andalusische kunststeden en zorgt voor een vlot verloop van transfers, inchecken in hotels, afspraken met lokale gidsen ... Hij geeft jullie tips mee om te flaneren in de winkelstraten, een museum te bezoeken en lekker te eten. Lees meer

Geert zorgt voor een zorgeloze vakantie in 3 verrassend mooie steden.
 • Je logeert telkens in 4* hotels in het centrum van Granada, Sevilla en Cordoba
 • Telkens is het ontbijtbuffet inbegrepen
 • Je vliegt rechtstreeks met Brussels Airlines naar Malaga en terug (incl. ruimbagage 23 kg)
 • Bezoek aan het Alhambra en de Generalife in Granada (Engelstalige gids)
 • Bezoek aan het Real Alcazar, de kathedraal en de Giralda in Sevilla (Engelstalige gids)
 • Bezoek aan de Mezquita in Córdoba (Engelstalige gids) en vrij bezoek aan het Alcazar (inkom inbegrepen)
 • Stadswandelingen met Geert in de drie steden (excl. bezoeken aan musea, kerken en monumenten)
 • Inbegrepen alle transfers per privé minibus: van de luchthaven naar het hotel bij aankomst, tussen Córdoba en Sevilla, tussen Sevilla en Granada, tussen het hotel in Granada en het Alhambra en bij vertrek naar de luchthaven
 • Begeleiding door Geert van Euroreizen.be, vanaf de luchthaven Brussel tot de terugkeer
 • Afreisdatum: 1 oktober 2023: VOLZET
 • Download hier het volledige reisprogramma.
Meer info en boekenva. € 1759,-
1759Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze lastminute - promotie

Groepsreis met ca. 24 deelnemers!

Onze groepen zijn doelbewust klein gehouden zodat we overal rustig terecht kunnen: in musea, in restaurants, bij de rondleidingen met de lokale gidsen ... en bij de verkennende wandeling met Geert. Schrijf daarom tijdig in want op = op. De rondreizen met Geert zijn zeer populair.. 

Optimale vluchturen, directe vluchten en ruimbagage (23 kg) inbegrepen!

Voor de afreis van 1 oktober 2023 is de heenvlucht met Brussels Airlines: Brussel om 10u30 met aankomst in Malaga om 13u20. Terugvlucht met Brussels Airlines vanuit Malaga om 15u35 en aankomst in Brussel om 18u25. Op de eerste dag zijn we in Granada tegen de vooravond, op de terugreis hoeven we ons niet te haasten, we vertrekken net voor de middag uit Cordoba.

Rechtstreekse transfers

Geen tijdverlies, bij aankomst op de luchthaven wacht ons privaat vervoer op die onze groep rechtstreeks naar het eerste hotel brengt. Ook het busvervoer Granada-Sevilla en Sevilla-Cordoba is enkel voor onze groep. Hetzelfde met het vervoer van Cordoba naar de luchthaven in Malaga. De reistijden tussen steden en luchthaven variëren tussen de 1u45 en max. 3 uur.

Eenvoudig en vast reisprogramma, met ruime keuze

Van zodra we aankomen in het hotel ben je vrij te doen en te laten wat je wil, tot bij het vertrek uit dat hotel naar de volgende bestemming. Geert zorgt voor een programma in elke stad, dat je vrij kan volgen, geheel of gedeeltelijk. We hebben steeds een vast schema.

Dag 1 in een stad, na aankomst in het hotel: inchecken (evtl. nog korte lunch), gevolgd door een eerste verkennende stadswandeling met Geert zo kan je zich oriënteren om musea, pleinen, restaurants, bezienswaardigheden en winkels te vinden. 's Avonds is er nog een korte wandeling langs verlichte monumenten.
Dag 2 in diezelfde stad is er in de voormiddag een gegidst bezoek aan de belangrijkste monument(en) met een lokale gids van ca. 3 à 4 uur. Van Geert krijg je een tip voor de lunch en kan je daarna mee voor bezoeken, ervaringen, panorama's ... tot bij het diner.
Dag 3 in die stad: vertrek na het ontbijtbuffet naar de volgende bestemming. En zo gaat het weer verder zoals dag 1, tot de dag van afreis waar je nog een extra voormiddag vrij bent of een activiteit doet met Geert.

Bezoeken inbegrepen

In elk van de drie steden zijn de inkomgelden van de hoogtepunten die we bezoeken met de gids inbegrepen. De gids is telkens Engelstalig. Je bezoekt de Mezquita en het Alcazar in Córdoba, het Real Alcazar, de kathedraal en de Giralda in Sevilla, het Alhambra met het Nazaries Paleis en Generalife in Granada.

Meer info en boeken

Niet direct gevonden wat je zocht? Bekijk ook deze aanbiedingen

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Groepsreis Andalusië: 7 dagen Sevilla, Cordoba en Granada? Plaats je beoordeling

Mieke Willebrords 12 januari 2022

Gebruiksklare info om de klanten effectief te helpen. Proficiat

Jan 26 december 2021

Klaar en duidelijke beschrijving,kan hetgebruiken voor mijn voorbereiding van de reis in het voorjaar. Top!

marcel helon 5 december 2021

uitstekende gids, helder, "volledig", goed leesbaar

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info