Groepsreis Andalusië: 7 dagen Sevilla, Cordoba en Granada

Deze groepsreis met het vliegtuig naar de Andalusische steden: Cordoba, Sevilla en Granada staat onder begeleiding van Geert Van de Voorde, hoofdredacteur van Euroreizen.be. Hij wacht jullie op in Brussels Airport en blijft bij jullie tot bij de terugkeer in Brussel, 7 dagen later. Hij neemt jullie mee op sleeptouw in de drie Andalusische kunststeden en zorgt voor een vlot verloop van transfers, inchecken in hotels, afspraken met lokale gidsen ... Hij geeft jullie tips mee om te flaneren in de winkelstraten, een museum te bezoeken en lekker te eten. Lees meer

Geert zorgt voor een zorgeloze vakantie in 3 verrassend mooie steden.
  • Je logeert telkens in 4* hotels in het centrum van Cordoba, Sevilla en Granada
  • Telkens is het ontbijtbuffet inbegrepen
  • Je vliegt rechtstreeks met Brussels Airlines naar Malaga en terug (incl. ruimbagage)
  • Bezoek aan de Mezquita en het Alcazar in Córdoba (Engelstalige gids)
  • Bezoek aan het Real Alcazar, de kathedraal en de Giralda in Sevilla (Engelstalige gids)
  • Bezoek aan het Alhambra en de Generalife in Granada (Engelstalige gids)
  • Inbegrepen alle transfers per privé minibus: van de luchthaven naar het hotel bij aankomst, tussen Sevilla en Córdoba, tussen Córdoba en Granada en bij vertrek naar de luchthaven
  • Begeleiding door Geert van Euroreizen.be, vanaf de luchthaven Brussel tot de terugkeer
  • Afreisdata: 20 maart en eerste helft november 2022


Vul het formulier in en wij brengen je als eerste op de hoogte.

1399Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze lastminute - promotie

Groepsreis met ca. 24 deelnemers!

Onze groepen zijn doelbewust klein gehouden zodat we overal rustig terecht kunnen: in musea, in restaurants, bij de rondleidingen met de lokale gidsen ... en bij de verkennende wandeling met Geert. Schrijf daarom tijdig in want op = op. De rondreizen met Geert zijn zeer populair.. 

Optimale vluchturen, directe vluchten en ruimbagage inbegrepen!

In 2020 is de heenvlucht met Brussels Airlines: Brussel om 07u50 met aankomst in Malaga om 10u35. Terugvlucht met Brussels Airlines vanuit Malaga om 15u35 en aankomst in Brussel om 18u20. Op de eerste dag zijn we reeds in Cordoba tegen de middag, op de terugreis hoeven we ons niet te haasten, we vertrekken tegen de middag uit Granada.

Rechtstreekse transfers

Geen tijdverlies, bij aankomst op de luchthaven wacht ons privaat vervoer op die onze groep rechtstreeks naar het hotel brengt. Ook het busvervoer tussen Cordoba en Sevilla en tussen Sevilla en Granada is alleen voor onze groep. Hetzelfde met het vervoer van Granada naar de luchthaven in Malaga. De reistijden tussen steden en luchthaven variëren tussen de 1u45 en max. 3 uur.

Eenvoudig en vast reisprogramma, met ruime keuze

Van zodra we aankomen in het hotel ben je vrij te doen en te laten wat je wil, tot bij het vertrek uit dat hotel naar de volgende bestemming. Geert zorgt voor een programma in elke stad, dat je vrij kan volgen, geheel of gedeeltelijk. We hebben steeds een vast schema.

Dag 1 in een stad, na aankomst in het hotel: inchecken (evtl. nog korte lunch), gevolgd door een eerste verkennende stadswandeling met Geert zo kan je zich oriënteren om musea, pleinen, restaurants, bezienswaardigheden en winkels te vinden. 's Avonds is er nog een korte wandeling langs verlichte monumenten.
Dag 2 in diezelfde stad is er in de voormiddag een gegidst bezoek aan de belangrijkste monument(en) met een lokale gids van ca. 3 à 4 uur. Van Geert krijg je een tip voor de lunch en kan je daarna mee voor bezoeken, ervaringen, panorama's ... tot bij het diner.
Dag 3 in die stad: vertrek na het ontbijtbuffet naar de volgende bestemming. En zo gaat het weer verder zoals dag 1, tot de dag van afreis waar je nog een extra voormiddag vrij bent of een activiteit doet met Geert.

Bezoeken inbegrepen

In elk van de drie steden zijn de inkomgelden van de hoogtepunten die we bezoeken met de gids inbegrepen. De gids is telkens Engelstalig. Je bezoekt de Mezquita en het Alcazar in Córdoba, het Real Alcazar, de kathedraal en de Giralda in Sevilla, het Alhambra en de Generalife in Granada.

Wij brengen je als eerste op de hoogte voor de afreizen van 2022

Interesse voor afreis 2022?

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Groepsreis Andalusië: 7 dagen Sevilla, Cordoba en Granada? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info