Groepsreis Baltische Staten: 7 dagen Riga, Vilnius en Tallinn

Onder begeleiding van Geert, redacteur van Euroreizen.be: een onvergetelijke ervaring in de Baltische hoofdsteden

Deze groepsreis met het vliegtuig naar de Baltische hoofdsteden: Tallinn, Riga en Vilnius staat onder begeleiding van Geert Van de Voorde, redacteur van Euroreizen.be. Hij wacht jullie op in Brussels Airport en blijft bij jullie tot bij de terugkeer in Brussel, 7 dagen later. Hij neemt jullie mee op sleeptouw in de drie Baltische hoofdsteden en zorgt voor een vlot verloop van transfers, inchecken in hotels, afspraken met lokale gidsen ... Hij geeft jullie tips mee om te flaneren in de winkelstraten, een museum te bezoeken en lekker te eten.  Lees meer

Geert zorgt voor een zorgeloze vakantie in 3 verrassend mooie steden.
 • Je logeert in 4* hotels in het centrum van Riga, Vilnius en Tallinn
 • Telkens is het ontbijtbuffet inbegrepen
 • Je vliegt heen met Baltic Airways en terug met Brussels Airlines
 • Transfers tussen de steden met private autocar
 • In elke stad is er een gegidste wandeling van 2 uur (Engelstalig)
 • Inbegrepen: transfers luchthaven - hotel h/t
 • Inbegrepen uitgebreide pdf-gids van de Baltische hoofdsteden
 • Begeleiding door Geert van Euroreizen.be, vanaf de luchthaven Brussel tot de terugkeer
 • Reisdatum 2023: 11 september 2023 (VOLZET)
 • Download hier het volledige reisprogramma.
Meer info en boekenva. € 1189,-


Deze afreis is volzet.

1189Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze lastminute - promotie

 Optimale vluchturen, directe vluchten en ruimbagage inbegrepen!

Heenvlucht met Baltic Airways, terugvlucht met Brussels Airlines.
Vertrek Brussel om 09u40 met aankomst in Tallinn om 13u05 (1 uur tijdsverschil, vluchtduur: ca. 2u30).
Terugvlucht vanuit Vilnius om 14u10 en aankomst in Brussel om 15u35 (1 uur tijdsverschil, totale vluchtduur: ca. 2u15).
Handbagage max. 8 kg (1 stuk, max. afmetingen 55x40x23cm) - Ruimbagage max. 23 kg (1 stuk, max. afmetingen 100x50x80cm)

Rechtstreekse transfers per autocar

Geen tijdverlies, bij aankomst op de luchthaven wacht ons privaat vervoer op die onze groep rechtstreeks naar het hotel brengt. Ook het busvervoer tussen de steden (ca. 4 uur) is alleen voor onze groep. 

Eenvoudig en vast reisprogramma, met ruime keuze

Van zodra we aankomen in het hotel ben je vrij te doen en te laten wat je wil, tot bij het vertrek uit dat hotel naar de volgende bestemming. Geert zorgt voor een programma in elke stad, dat je vrij kan volgen, geheel of gedeeltelijk. Onderstaand programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

 • Dag 1 (11/09/23) TALLINN: aankomst in het hotel rond 14u00, na het inchecken een eerste verkennende stadswandeling met Geert zo kan je zich oriënteren om musea, pleinen, restaurants, bezienswaardigheden en winkels te vinden. Geert geeft suggesties voor het diner (heel veel in de buurt van het hotel).
 • Dag 2 (12/09/23) TALLINN: 's morgens een gegidste wandeling met een lokale gids van ca. 2 uur. Van Geert krijg je een tip voor de vrije lunch en kan je daarna mee voor facultatieve bezoeken ... tot bij het diner.
 • DAG 3 (13/09/23) RIGA: transfer per privé bus naar Riga. Aankomst net na de middag, inchecken in het hotel, vrije lunch gevolgd door een eerste verkennende stadswandeling met Geert die eindigt in de grote overdekte markthallen of bij het Joodse Ghetto.
 • DAG 4 (14/09/23) RIGA: 's morgens een gegidste wandeling met een lokale gids van ca. 2 uur. Van Geert krijg je een tip voor de vrije lunch en kan je daarna mee voor een unieke art-nouveau wandeling die eindigt met een bezoek aan een appartement (facultatief).
 • DAG 5 (15/09/23) VILNIUS: transfer per privé bus naar Vilnius. Aankomst net na de middag, inchecken in het hotel, vrije lunch gevolgd door een eerste verkennende stadswandeling met Geert die eindigt op de heuvel met een mooi panorama (lift).
 • DAG 6 (16/09/23) VILNIUS: 's morgens een gegidste wandeling met een lokale gids van ca. 2 uur. Van Geert krijg je een tip voor de vrije lunch en kan je daarna mee voor een bezoek aan een paar kerken, het gravenkasteel of het KGB-museum.
 • DAG 7 (17/09/23) terugreis: voormiddag vrij in Vilnius, net voor de middag transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Brussel, aankomst in Brussel rond 14u45.
Meer info en boeken

Niet direct gevonden wat je zocht? Bekijk ook deze aanbiedingen

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Groepsreis: 7 dagen Tallinn, Riga en Vilnius? Plaats je beoordeling

F Schouppe 22 maart 2022

Door een eerdere versie van deze gids werden wij geïnspireerd om deze reis bij jullie te boeken. Binnenkort gaan we samen met jullie op stap om deze 3 steden te ontdekken. We kijken er erg naar uit!

Dominiek L. Demeyere 8 december 2021

bijzonder inspirerend om op die manier de hoofdsteden van de Baltische Staten te verkennen en te ontdekken. Dank je wel.

Bea van der Steen 5 december 2021

Ik heb de gids gedownload om mijn reis naar de Baltische staten in mei voor te bereiden. Ik kan er dus niets over zeggen, maar de informatie die in de gids stond heb ik wel gebruikt voor mijn voorbereiding, omdat ik slecht aan reisgidsen kan komen over de Baltische staten.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info