Groepsreis Baltische Staten: 7 dagen Riga, Vilnius en Tallinn

Onder begeleiding van Geert, redacteur van Euroreizen.be: een onvergetelijke ervaring in de Baltische hoofdsteden

Deze groepsreis met het vliegtuig naar de Baltische hoofdsteden: Tallinn, Riga en Vilnius staat onder begeleiding van Geert Van de Voorde, redacteur van Euroreizen.be. Hij wacht jullie op in Brussels Airport en blijft bij jullie tot bij de terugkeer in Brussel, 7 dagen later. Hij neemt jullie mee op sleeptouw in de drie Baltische hoofdsteden en zorgt voor een vlot verloop van transfers, inchecken in hotels, afspraken met lokale gidsen ... Hij geeft jullie tips mee om te flaneren in de winkelstraten, een museum te bezoeken en lekker te eten.  Lees meer

Geert zorgt voor een zorgeloze vakantie in 3 verrassend mooie steden.
 • Je logeert in 4* hotels in het centrum van Tallinn, Riga en Vilnius
 • Telkens is het ontbijtbuffet inbegrepen
 • Je vliegt heen en terug met Baltic Airways via Riga
 • Transfers tussen de steden met private autocar
 • In elke stad is er een gegidste wandeling van 2 uur (Engelstalig)
 • Inbegrepen: transfers luchthaven - hotel h/t
 • Inbegrepen uitgebreide pdf-gids van de Baltische hoofdsteden
 • Begeleiding door Geert van Euroreizen.be, vanaf de luchthaven Brussel tot de terugkeer
 • Reisdatum 2024: dinsdag 17 september 2024: VOLZET
 • Download hier het volledige reisprogramma.
Reserveer nu je plaatsva. € 1199,-
1199Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze lastminute - promotie

Prijs per persoon

Op basis van een tweepersoonskamer: 1199 € p.p. - VOLZET
Eénpersoonskamer: 1559 € - VOLZET

Onze hotels: Hotel Metropol Spa **** (Tallinn), Mercure Riga Center **** (Riga) en Hotel Courtyard by Marriott Vilnius City Center **** (Vilnius)

Optimale vluchturen en ruimbagage inbegrepen!

Heen- en terugvlucht met Baltic Airways via Riga.
Vertrek Brussel om 09u40 met aankomst in Tallinn om 14u40 (1 uur tijdsverschil, tussenstop in Riga), vluchtnummers BT602 en BT313.
Detail heenvlucht: BRU 09u40 - RIX 13u05, RIX 13u50 - TLL 14u40
Terugvlucht vanuit Vilnius om 15u20 en aankomst in Brussel om 18u15 (1 uur tijdsverschil, tussenstop in Riga), vluchtnummers BT344 en BT603.
Detail terugvlucht: VNO 15u20 - RIX 16u10, RIX 16u50 - BRU 18u15.
Handbagage max. 8 kg - Ruimbagage max. 23 kg

Rechtstreekse transfers per autocar

Geen tijdverlies, bij aankomst op de luchthaven wacht ons privaat vervoer op die onze groep rechtstreeks naar het hotel brengt. Ook het busvervoer tussen de steden (ca. 4 uur) is alleen voor onze groep. Wij voorzien een grote en ruime autocar.

Eenvoudig en vast reisprogramma, met ruime keuze

Van zodra we aankomen in het hotel ben je vrij te doen en te laten wat je wil, tot bij het vertrek uit dat hotel naar de volgende bestemming. Geert zorgt voor een programma in elke stad, dat je vrij kan volgen, geheel of gedeeltelijk. Onderstaand programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

 • Dag 1 (17/09/24) TALLINN: aankomst in het hotel rond 16u00, na het inchecken een eerste verkennende stadswandeling met Geert zo kan je zich oriënteren om musea, pleinen, restaurants, bezienswaardigheden en winkels te vinden. We wandelen tot aan het monument van de scheepsramp met de Estonia. Geert geeft suggesties voor het diner (heel veel in de buurt van het hotel).
 • Dag 2 (18/09/24) TALLINN: 's morgens een gegidste wandeling met een lokale gids van ca. 2 uur. Van Geert krijg je een tip voor de vrije lunch en kan je daarna mee voor facultatieve bezoeken. Op het programma staat een bezoek aan de H. Geestkerk, het museum van de stadsomwalling Kiek in de Kök en we eindigen aan de vernieuwde museumkerk Niguliste met het beroemde kunstwerk 'Dans van de Dood', een prachtig Brugs retabel en een glazen lift tot boven in de toren (inkomgelden niet inbegrepen).
          
 • DAG 3 (19/09/24) RIGA: transfer per privé bus naar Riga. Aankomst rond 14u30, inchecken in het hotel gevolgd door een eerste verkennende stadswandeling met Geert die eindigt in de grote overdekte markthallen of bij het Joodse Ghetto.
 • DAG 4 (20/09/24) RIGA: 's morgens een gegidste wandeling met een lokale gids van ca. 2 uur. Van Geert krijg je een tip voor de vrije lunch en kan je daarna mee voor een unieke art-nouveau wandeling die eindigt met een bezoek aan een appartement (inkomgelden niet inbegrepen).
     
 • DAG 5 (21/09/24) VILNIUS: transfer per privé bus naar Vilnius. Aankomst rond 14u00, inchecken in het hotel gevolgd door een eerste verkennende stadswandeling met Geert die eindigt op de heuvel met een mooi panorama (lift).
 • DAG 6 (22/09/24) VILNIUS: 's morgens een gegidste wandeling met een lokale gids van ca. 2 uur. Van Geert krijg je een tip voor de vrije lunch en kan je daarna mee voor een bezoek aan een paar kerken, het gravenkasteel of het KGB-museum.
 • DAG 7 (23/09/24) terugreis: voormiddag vrij in Vilnius, op de middag transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Brussel via Riga, aankomst in Brussel rond 18u15 (vlucht BT 603 vanaf Riga).
Reserveer nu je plaats

Niet direct gevonden wat je zocht? Bekijk ook deze aanbiedingen

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Groepsreis: 7 dagen Tallinn, Riga en Vilnius? Plaats je beoordeling

F Schouppe 22 maart 2022

Door een eerdere versie van deze gids werden wij geïnspireerd om deze reis bij jullie te boeken. Binnenkort gaan we samen met jullie op stap om deze 3 steden te ontdekken. We kijken er erg naar uit!

Dominiek L. Demeyere 8 december 2021

bijzonder inspirerend om op die manier de hoofdsteden van de Baltische Staten te verkennen en te ontdekken. Dank je wel.

Bea van der Steen 5 december 2021

Ik heb de gids gedownload om mijn reis naar de Baltische staten in mei voor te bereiden. Ik kan er dus niets over zeggen, maar de informatie die in de gids stond heb ik wel gebruikt voor mijn voorbereiding, omdat ik slecht aan reisgidsen kan komen over de Baltische staten.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info