Groepsreis Baltische Staten: 7 dagen Riga, Vilnius en Tallinn

Onder begeleiding van Geert, redacteur van Euroreizen.be: een onvergetelijke ervaring in de Baltische hoofdsteden

Deze groepsreis met het vliegtuig naar de Baltische hoofdsteden: Tallinn, Riga en Vilnius staat onder begeleiding van Geert Van de Voorde, redacteur van Euroreizen.be. Hij wacht jullie op in Brussels Airport en blijft bij jullie tot bij de terugkeer in Brussel, 7 dagen later. Hij neemt jullie mee op sleeptouw in de drie Baltische hoofdsteden en zorgt voor een vlot verloop van transfers, inchecken in hotels, afspraken met lokale gidsen ... Hij geeft jullie tips mee om te flaneren in de winkelstraten, een museum te bezoeken en lekker te eten.  Lees meer

Geert zorgt voor een zorgeloze vakantie in 3 verrassend mooie steden.
 • Je logeert in 4* hotels in het centrum van Riga, Vilnius en Tallinn
 • Telkens is het ontbijtbuffet inbegrepen
 • Je vliegt heen en terug met Baltic Airways
 • Er is een tussenvlucht van Vilnius naar Tallinn met Baltic Airways
 • Transfer van Riga naar Vilnius met private autocar
 • In elke stad is er een gegidste wandeling van 2 uur (Engelstalig)
 • Inbegrepen: transfers luchthaven - hotel h/t
 • Inbegrepen uitgebreide pdf-gids van de Baltische hoofdsteden
 • Begeleiding door Geert van Euroreizen.be, vanaf de luchthaven Brussel tot de terugkeer
 • Reisdatum voorjaar: 21 mei 2022: € 999 p.p. VOLZET
 • Reisdatum najaar: 5 september 2022: € 1029 p.p. VOLZET
999Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze lastminute - promotie

Groepsreis met ca. 25 deelnemers!

Onze groepen zijn doelbewust klein gehouden zodat we overal rustig terecht kunnen: in musea, in restaurants, bij de rondleidingen met de lokale gidsen ... en bij de verkennende wandeling met Geert. Schrijf daarom tijdig in want op = op.

Optimale vluchturen, directe vluchten en ruimbagage inbegrepen!

Alle vluchten met Baltic Airways.
Vertrek Brussel om 09u40 met aankomst in Riga om 13u05 (1 uur tijdsverschil, vluchtduur: ca. 2u15).
Tussenvlucht van Vilnius naar Tallinn, vertrek om 19u40 en aankomst in Tallinn om 20u50 (vluchtduur: ca. 1 uur)
Terugvlucht vanuit Tallinn om 16u45 en aankomst in Brussel om 18u25 (1 uur tijdsverschil, totale vluchtduur: ca. 2u30).
Handbagage max. 8 kg (1 stuk, max. afmetingen 55x40x23cm) - Ruimbagage max. 23 kg (1 stuk, max. afmetingen 100x50x80cm)

Rechtstreekse transfers per autocar

Geen tijdverlies, bij aankomst op de luchthaven wacht ons privaat vervoer op die onze groep rechtstreeks naar het hotel brengt. Ook het busvervoer tussen Riga en Vilnius (4 uur) is alleen voor onze groep. 

Eenvoudig en vast reisprogramma, met ruime keuze

Van zodra we aankomen in het hotel ben je vrij te doen en te laten wat je wil, tot bij het vertrek uit dat hotel naar de volgende bestemming. Geert zorgt voor een programma in elke stad, dat je vrij kan volgen, geheel of gedeeltelijk. Onderstaand programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

 • Dag 1 (05/09) RIGA: aankomst in het hotel rond 14u00, na het inchecken een eerste verkennende stadswandeling met Geert zo kan je zich oriënteren om musea, pleinen, restaurants, bezienswaardigheden en winkels te vinden. Geert geeft suggesties voor het diner (kan ook in het hotel).
 • Dag 2 (06/09) RIGA: 's morgens een gegidste wandeling met een lokale gids van ca. 2 uur. Van Geert krijg je een tip voor de vrije lunch en kan je daarna mee voor bezoeken, ervaringen, panorama's ... tot bij het diner.
 • DAG 3 (07/09) VILNIUS: transfer per privé bus naar Vilnius. Aankomst net na de middag, inchecken in het hotel, vrije lunch gevolgd door een eerste verkennende stadswandeling met Geert.
 • DAG 4 (08/09) VILNIUS: 's morgens een gegidste wandeling met een lokale gids van ca. 2 uur. Van Geert krijg je een tip voor de vrije lunch en kan je daarna mee voor bezoeken, ervaringen, panorama's ... tot bij het diner.
 • DAG 5 (09/09) VILNIUS: met een avondvlucht van Vilnius naar Tallinn. Je kan deelnemen in de voormiddag aan een bezoek aan de kerk St-Petrus en St-Paulus, in de namiddag aan een bezoek aan het KGB-museum.
 • DAG 6 (10/09) TALLINN: 's morgens een gegidste wandeling met een lokale gids van ca. 2 uur. Van Geert krijg je een tip voor de vrije lunch en kan je daarna mee voor bezoeken, ervaringen, panorama's ... tot bij het diner.
 • DAG 7 (11/09) TALLINN: voormiddag vrij in Tallinn (mogelijkheid voor bezoek Paleis Kadriorg met taxi) na de middag transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Brussel, aankomst in Brussel rond 18u25.
Schrijf u nu in op de interssselijst

Gratis reisgids?

Reisprogramma downloaden

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Groepsreis: 7 dagen Tallinn, Riga en Vilnius? Plaats je beoordeling

F Schouppe 22 maart 2022

Door een eerdere versie van deze gids werden wij geïnspireerd om deze reis bij jullie te boeken. Binnenkort gaan we samen met jullie op stap om deze 3 steden te ontdekken. We kijken er erg naar uit!

Dominiek L. Demeyere 8 december 2021

bijzonder inspirerend om op die manier de hoofdsteden van de Baltische Staten te verkennen en te ontdekken. Dank je wel.

Bea van der Steen 5 december 2021

Ik heb de gids gedownload om mijn reis naar de Baltische staten in mei voor te bereiden. Ik kan er dus niets over zeggen, maar de informatie die in de gids stond heb ik wel gebruikt voor mijn voorbereiding, omdat ik slecht aan reisgidsen kan komen over de Baltische staten.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info