Groepsreis Portugal 7 dagen Lissabon, Sintra, Coimbra en Porto

Ontdek zeer verscheiden Portugese steden met heel wat historische gebouwen. We brengen je naar bekende en minder bekende plekjes.

Deze groepsreis brengt je langs 4 kunststeden: Lissabon, Sintra, Coimbra en Porto. Je verblijft in 4* hotels, telkens 2 nachten, in het hart van Lissabon, Coimbra en Porto. Alhoewel je reist in groep ben je vrij om aan de activiteiten al dan niet deel te nemen. Je reisleider, Geert van Euroreizen, regelt alles voor je en kent deze steden en het land zeer goed. In onze drie verblijfplaatsen is er telkens een rondleiding van 2 uur met een lokale gids. De rest van de tijd zorgt Geert voor een boeiend en gevarieerd programma.  Lees meer

Ontdek de pareltjes in de Portugese kunststeden met deze reis met Geert.

Inbegrepen in deze vliegvakantie:

 • 2 nachten in Hotel My Story Figueira **** (Lissabon)
 • 2 nachten in Hotel Tivoli Coimbra **** (Coimbra)
 • 2 nachten in Hotel NH Porto Jardim **** (Porto)
 • 6x ontbijt
 • Lisboa Card (24 uur)
 • bezoek aan bezoek aan Quinta da Regaleira (Engelstalige gids)
 • wandeling (2 uur) met lokale Engelstalige gids in Lissabon, Coimbra en Porto
 • alle transfers per privé minibus: van de luchthaven naar het hotel bij aankomst, van Lissabon naar Coimbra via Sintra, van Coimbra naar Porto en bij vertrek naar de luchthaven
 • vlucht Brussel-Lissabon en Porto-Brussel met Brussels Airlines
 • Nederlandstalige begeleiding vanaf de check-in op Zaventem tot aankomst in Zaventem
 • digitale reisgids Portugal en papieren reisboekje
 • Download nu onze brochure met het reisprogramma.
Meer info en boekenva. € 1489,-
1489Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze lastminute - promotie

Geldigheid

Prijs per persoon op basis van een standaard 2-persoonskamer

Vertrek op maandag 4 september 2023 en terugreis op zondag 10 september 2023: € 1489
Single kamer: € 1969


Groepsreis met Nederlandstalige begeleider.
Het aantal plaatsen is beperkt tot maximum 24 personen. Op = op!

Inkomgelden tijdens het vrije programma met Geert zijn niet inbegrepen, behalve in Lissabon. Alle voorgestelde bezoeken zijn onder voorbehoud. Evenementen, restauraties,… kunnen de bezoekuren wijzigen of het bezoek zelfs onmogelijk maken.

Vluchturen: (onder voorbehoud)
Brussel-Lissabon 09.20-11.10
terugreis Porto-Brussel 12.55-16.15
inclusief 23kg ruimbagage per persoon

Reisprogramma

Download nu onze brochure met het reisprogramma.

Het centrum van Lissabon bestaat uit heel wat wijken die enorm verschillend zijn: Baixa, Alfama, Chiados en Bairro Alto. Ze staan allemaal op het reisprogramma. Je krijgt ook tips waar je de originele lekkernijen van Lissabon kan proeven zoals de Pastel de Bacalhau en de Pastéis de Belém. We bezoeken inderdaad ook de wijk Belém. In je prijs is een Lisboa Card van 24 u. inbegrepen en daarmee bezoeken we het onvergetelijke Jeronimos klooster, de Torre de Belém en komen we langs het monument van de ontdekkingsreizigers.

In Sintra bezoeken we de tuinen en het paleis van de Quinta da Regaleira. Een onvergetelijke wandeling door de tuinen. Tijdens de middag ben je vrij en kan je het Nationaal Paleis bezoeken, pal in het centrum. Daarna vertrekken we naar Coimbra, de universiteitsstad. ‘s Anderdaags is er een wandeling door de oude stad met de lokale gids en kan je deelnemen aan het vrij programma. Met Geert bezoek je dan de oude universiteit met de beroemde bibliotheek, bezoek je de kapel en het paleis. Eindigen doe je in het klooster van Santa Cruz.

In Porto logeer je opnieuw pal in het hart van de oude stad. Het is een stad met heel wat oogverblindende kerken en paleizen. Tijdens de verkennende wandeling krijg je al een voorproefje. Na de wandeling met de lokale gids is er een vrij programma met Geert waarbij je de pas gerestaureerde kerk Santa Clara bezoekt, de kathedraal en het Palacio de Bolsa. Maar je kan ook naar de overkant van de rivier om porto te proeven in de vele bekende porthuizen.

Dag 1: Brussel-Lissabon
Vlucht met Brussels Airlines: Brussel-Lissabon 09.20-11.10
Transfer naar Hotel My Story Figueira ****, tijd voor vrije lunch
Verkennende wandeling met Geert door de wijken Bairro Alto en Chiados (Elevador da Gloria (tandradtrein, ca. € 4) niet inbegrepen).

Dag 2: Lissabon
Wandeling (2 uur) met lokale Engelstalige gids door de wijken Baixa en Alfama (voormiddag). Programma met Geert en de Lisboa Card in Belém (Jerónimos klooster, Torre de Belém, Pastéis de Belém, monument ontdekkingsreizigers, Koetsenmuseum …). Bezoeken en tram/bus inbegrepen met de Lisboa Card.

Dag 3: Sintra
Vertrek met de bus naar Sintra voor een bezoek aan Quinta da Regaleira (voormiddag). Vrije tijd tot 15 uur in Sintra, daarna transfer met de bus naar Coimbra (2u30): Hotel Tivoli Coimbra ****. Avondwandeling naar het oude centrum met Geert.

Dag 4: Coimbra
Wandeling (2 uur) met lokale Engelstalige gids in de oude stad. Na de vrije lunch vrij programma met Geert: bezoek aan de oude universiteit (bibliotheek, kapel, paleis) en de kerk met klooster Santa Cruz. Inkomgelden niet inbegrepen.

Dag 5: Porto
Transfer met de bus naar Porto (1u30): Hotel NH Porto Jardim **** (Porto).
Bij aankomst vrije tijd, na de middag verkennende wandeling met Geert en bezoek aan de kerk Santo Ildefonso. Wandeling tot op de bekende kaai Ribeira en de porthuizen.

Dag 6: Porto
Wandeling (2 uur) met lokale Engelstalige gids in de oude stad. Na de vrije lunch vrij programma met Geert: kerk Santa Clara, kathedraal en Palacio de Bolsa (inkomgelden niet inbegrepen, onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Dag 7: terugreis Porto-Brussel
Transfer met de bus naar de luchthaven van Porto.
Vlucht met Brussels Airlines Porto-Brussel 12.55-16.15

Meer info en boeken

Niet direct gevonden wat je zocht? Bekijk ook deze aanbiedingen

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Groepsreis Portugal 7 dagen Lissabon, Sintra, Coimbra en Porto? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info