Reviews & beoordelingen: Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen (3)

Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief gastronomisch verblijf en extra's

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

devolder jacques 27 oktober 2017

we waren met de familie(20personen) op weekend in reims,de route de champagne was magnifiek en goed beschreven.de stad is gemakkelijk te voet te bezichtigen,zelfs met een rolstoel. iedereen van klein tot groot heeft genoten(van 2 tot 74 jaar)

Campers Nicole 17 juli 2017

Het is de tweede maal dat we naar dit hotel gaan. Het is zeker zijn vier sterren waard. Ik ga er persoonlijk nog een half ster bij doen. De ontvangst is prima, de kamers zijn in orde. In het restaurant is de bediening heel goed. Het personeel is heel vriendelijk. Het is er heel lekker om te eten. Dus alleen maar pluspunten. Dit hotel is een echte aanrader. Wij gaan zeker nog terug

Jaak Agten 1 november 2016

Hebben de stadswandeling in Reims gedaan en ook de toeristische rondrit door de Champagnestreek. Prachtig. Beide gidsen zijn prima opgesteld en heel makkelijk te volgen. Hebben ervan genoten. Misschien erin vermelden dat de vuurtoren Le Phare, waarin het champagnemuseum is gevestigd, elke maandag gesloten is (enkel open op afspraak voor groepen). Zullen in de toekomst zeker nog gebruik maken van uw gidsen. Salutations pétillantes.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info