Noord-Frankrijk weekendjes

 • Campanile Troyes Nord Barberey **** incl. ontbijtbuffet

  Troyes 4 dagen in hotel 4* incl. ontbijtbuffet

  va. € 135 -

  Campanile Troyes Nord Barberey **** ligt op slechts 7 km van Troyes en leent zich uitstekend voor een verkenning van de hoofdstad van de Champagnestreek. Inclusief ontbijtbuffet en afgesloten beveiligde parking.

 • Hostellerie du Mont Aimé***(*) inclusief 2x diner en extra's

  Champagne 4 dagen gastronomisch

  va. € 285 -

  Hostellerie du Mont Aimé ***(*) ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs. Talrijke champagnekelders in de onmiddellijke omgeving. Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 fl. champagne.

 • Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel

  Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. half pension

  va. € 175 -

  Beleef de charme van dit 18de-eeuwse kasteelhotel. Op 10 km ligt Boulogne-sur-Mer, hoofdstad van de Opaalkust. Ideale ligging om de Côte d'Opale te verkennen. Verblijf inclusief half pension.
 • 3 dagen Lens (N-Fr) hotel 4* incl. 1x diner

  3 dagen Lens (N-Fr) hotel 4* incl. 1x diner

  va. € 169 -

  Je verblijft in het Hotel Louvre Lens **** gelegen in de arbeiderswijk tegenover het Museum Louvre Lens. Inclusief ontbijtbuffet, 1x 2-gangendiner, gratis toegang sauna en fitness.
 • Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Côte d'Opale

  Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Côte d'Opale

  va. € 379 -

  Met deze wandelvakantie aan de Côte d'Opale verken je met Geert of Alain de kust vanaf Cap Gris Nez tot Le Touquet. Afwisseling troef met wandelingen aan de kust en het binnenland. Afreisdatum: 28/10/24 
 • Champagne 4 dagen hotel 3* incl. 2x diner

  Champagne 4 dagen hotel 3* incl. 2x diner

  va. € 215 -

  Je verblijft in een klein en gezellig hotelletje (7 kamers) langs de Route Touristique du Champagne. Inbegrepen: ontbijt op de kamer en 2x een 3-gangendiner. U ontvangt ook de complete pdf-reisgids Champagne.
 • Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  va. € 489 -

  Je reist met deze rondreis door 3 regio's: Le Nord, Champagne (Argonne) tot Verdun en Lorraine, de rondreis verloopt m.a.w. langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Je verblijft in hotels 3* met ontbijtbuffet.
 • Groepsreis 4-daagse Champagne wandelvakantie

  Groepsreis 4-daagse Champagne wandelvakantie

  va. € 375 -

  Verblijf in hotel 3* met 2x diner (1x gastronomisch), 3x ontbijtbuffet, aperitief, 1 fles champagne/kamer en bezoek Champagnekelder. Inclusief begeleiding wandeltochten. Afreizen 13/09 + 26/10/24
 • Noord-Frankrijk rondreis 7 dagen in hotels 3* met ontbijtbuffet

  Noord-Frankrijk rondreis 7 dagen in hotels 3* met ontbijtbuffet

  va. € 425 -

  Je verblijft op 3 locaties in Noord-Frankrijk, telkens in charmante 3* hotels, zo zijn de verplaatsingen beperkt. Inbegrepen: 6x ontbijtbuffet. Half pension in alle hotels mogelijk.
 • Hotel Best Western L'Hermitage *** inclusief 1x diner

  Montreuil-sur-Mer 3 dagen in hotel***

  va. € 199 -

  Best Western L'Hermitage*** in Montreuil-sur-Mer is een mooi historisch hotelpand dat in de 19de eeuw nog door Napoleon werd heropgebouwd. Het ligt zeer rustig pal in het centrum. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 1x diner 4 gangen.
 • 4 daagse Fietsrondreis Baai van de Somme

  4 daagse Fietsrondreis Baai van de Somme

  va. € 599 -

  Je fietsrondreis start in Abbeville en eindigt in Le Crotoy. Inclusief 3x ontbijt en diner, bagagetransport, gratis parkeren, fietsroutes en picknick op dag 3.
 • 4-daagse fietsrondreis: Langs de wijngaarden in de Champagnestreek

  4-daagse fietsrondreis: Langs de wijngaarden in de Champagnestreek

  va. € 899 -

  Je fietst van dag 2 t/m dag 4 (Epernay, Reuilly-Sauvigny, Vertus), verblijf in 3* en 4* hotels incl. ontbijt (+ 1x diner), bagagetransport en fietsroutes.