Last minute vakanties en weekendjes weg in de Champagnestreek

Overzicht last minutes & promoties Champagne

 • Hotel Le Tulipier*** inclusief ontbijtbuffet

  Champagne-Argonne 4 dagen in hotel 3* met ontbijtbuffet

  Hotel Le Tulipier*** ligt in een groene en rustige omgeving in de bossen van de Argonne. Gastronomisch restaurant. Inclusief ontbijtbuffet, verwarmd binnenzwembad, gratis gebruik fietsen.  

  va.€ 289 - Boek nu
 • Golden Tulip Troyes **** inclusief half pension

  Troyes 4 dagen in hotel 4* incl. half pension

  Golden Tulip Troyes **** ligt op slechts 7 km van Troyes en leent zich uitstekend voor een verkenning van de hoofdstad van de Champagnestreek. Inclusief half pension en afgesloten beveiligde parking.

  va.€ 210 - Boek nu
 • Champagne 4 dagen hotel 3* incl. 2x diner

  Champagne 4 dagen hotel 3* incl. 2x diner

  Je verblijft in een klein en gezellig hotelletje (7 kamers) langs de Route Touristique du Champagne. Inbegrepen: ontbijt op de kamer en 2x een 3-gangendiner. U ontvangt ook de complete pdf-reisgids Champagne.
  va. € 245 - Boek nu
 • Alle promoties Champagne 2 tot 4 dagen

  Alle promoties Champagne 2 tot 5 dagen

  Ontdek onze meer dan 10 promoties, van rondreizen tot gastronomische verblijven. Ook unieke logeeradressen zoals in het centrum van een stad of in de wijngaarden. Ontdek ze nu allemaal.
  va. € 245 - Boek nu
 • Tussen Aube en Bourgogne, 5 dagen kasteelhotel 4*

  Tussen Aube en Bourgogne, 5 dagen kasteelhotel 4*

  Dit is pas genieten, je verblijft in een exclusief kasteelhotel 4* inclusief ontbijtbuffet. Het hotel is rustig gelegen en heeft een prachtige Spa en Frans-Bourgondische keuken.
  va.€ 459 - Boek nu
 • Hotel La Briqueterie**** incl. ontbijtbuffet

  Champagne 3 dagen Hotel La Briqueterie 5*

  Dit charmant en luxueus hotel op een domein van 5 ha biedt je het beste hedendaagse comfort gecombineerd met een zeer verfijnde Franse keuken. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 1x diner gourmet.
  va.€ 375 - Boek nu
 • Begeleide groepsreizen met Geert

  Begeleide groepsreizen met Geert

  Ontdek onze begeleide groepsreizen naar de Baltische Staten, Andalusië, Compostela en de buurlanden: Frankrijk, Duitsland en Groothertogdom Luxemburg.
  va. € 229 - Boek nu

De Champagne is één van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Veel mensen houden van een weekendje weg in de Champagne, met prachtige steden als Reims en Troyes en leuke dorpjes als Laon. En uiteraard mag er op vakantie als eens een glaasje champagne geproefd worden. Hiervoor ga je naar Épernay, het centrum van de champagneproductie en –verkoop. Grote en kleine champagnehuizen verwelkomen je met open armen. Onze last minutes en promoties liggen wat verspreid over de streek maar zijn van topniveau! Nog nooit naar de Champagne geweest? Deze streek moet je gezien hebben. Boek nu een last minute of promotie voor een vakantie die je nooit meer zal vergeten.