Reviews & beoordelingen: Champagne-Argonne 4 dagen in half pension (16)

Combineer sites uit de Groote Oorlog met rust in groene omgeving van de Champagne

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Chris 31 oktober 2019

Zeer handig document. Je hebt echt geen enkele voorbereiding meer te doen. Wij hebben in korte tijd heel veel gezien! Alle bezienswaardigheden en routes zijn vermeld. Proficiat voor de ontwerpers!

Eric D.L 7 juli 2019

Wij waren heel verwonderd dat wij bij onze boeking, zoveel informatie over de streek kregen, zeer goede start om deze streek te ontdekken met veel tips , foto’s , super wat jullie aanbieden, geboekt hotel moeten we nog ontdekken, maar we kunnen ons volledig voorbereiden op die manier,

Dirk 28 juni 2019

Veel nieuwe toeristische plaatsen te ontdekken bedankt leuke gids

Guido VANDEVYVERE 27 juni 2019

Met vrienden die al vele jaren naar de CHAMPAGNE gaan de gids gevolgd: hun ogen vielen open: DAT hadden ze nog nooit gezien

Geert 26 juni 2019

Handige documentatie

Henny 26 juni 2019

Wat waren we blij met deze uitgebreide gids, het bracht ons op het idee in dit gebied eens op vakantie te gaan. Wat een eye-opener, zo'n mooie natuur en boordevol geschiedenis! Zowel de rondritten als de steden waren uitgebreid beschreven en we hadden vooral voordeel van de coordinaten van de parkeer mogelijkheden! Dus was dit dankzij de gids een " super" vakantie!

De Valck Gisela 9 mei 2018

De gids was zeer nuttig. Wij hebben de route volledig gevolgd, wat maakt dat wij veel gezien en bezocht hebben op korte tijd. D

Rob van der Geugten 24 februari 2018

Inspirerende reisgids!

Jan 23 februari 2018

interessant, dicht bij huis, veel om te doen

Chantal 22 februari 2018

Goede uitleg, veel ideeën om uitstappen te maken

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info