Reviews & beoordelingen: Noord-Portugal 8 dagen in hotel 4* incl. vlucht en ontbijtbuffet (15)

Hotel São Felix Hillside and Nature **** inclusief vlucht, ontbijtbuffet en 1x diner

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

geysels roland 12 december 2019

wij bereiden een reis voor over de westkust van Frankrijk, noordkust van Spanje en de kust van Portugal om over de costa's terug te keren zodat deze inlichtingen van groot belang zijn in onze voorbereiding

anne bruneel/serge schroef 25 november 2019

beknopt en bijgevolg heel goed bruikbaar als leidraad. wordt pas 'uitgetest' in 2020.

Francine 21 november 2019

Zijn juist terug van onze reis naar Porto en de Douro vallei. Hebben genoten van de stadswandelingen in Porto en Guimaräes die heel uitgebreid aan bod komen in de gids met een correcte beschrijving van de bezienswaardigheden. Hebben ook enkele steden aangedaan die in vorige gidsjes aan bod kwamen en willen Geert bedanken voor het vele werk dat hij in het samenstellen van deze reisgidsen steekt.

Jos Delcon 9 februari 2019

Zouden pas in het najaar naar Porto en omgeving gaan. Heb de gids al eens beken en dat ziet er goed uit.

Rein Jansen 25 januari 2019

Gids is goed te gebruiken in onze voorjaarstrip

Odette Crama 25 januari 2019

Een hele leuke uitgebreide gids over noord Portugal. Gaan er veel gebruik van maken.

Odette Crama 25 januari 2019

Een hele leuke uitgebreide gids over noord Portugal. Gaan er veel gebruik van maken.

Cornet 24 januari 2019

Altijd leuk om te volgen buiten de lijntjes

VAN ROIE RIA 10 februari 2018

DE REISGIDS IS BONDIG, HANDIG EN DUIDELIJK. WE HEBBEN IN HET VERLEDEN HIER NOG AL GEBRUIK VAN GEMAAKT EN WAREN ER ZEER TEVREDEN OVER.

Rudi Roussel 26 januari 2018

Mooie, gids, zullen dit zoveel mogelijk volgen, vooral de praktische tips zijn eerlijk en ook de plannetjes, zoals deze van de stad Porto. Dank

Pagina: 12

Andere reizigers boekten ook ...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info