Reviews & beoordelingen: Noord-Portugal 8 dagen in hotel 4* incl. vlucht en ontbijtbuffet (12)

Hotel São Felix Hillside and Nature **** inclusief vlucht, ontbijtbuffet en 1x diner

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Jos Delcon 9 februari 2019

Zouden pas in het najaar naar Porto en omgeving gaan. Heb de gids al eens beken en dat ziet er goed uit.

Rein Jansen 25 januari 2019

Gids is goed te gebruiken in onze voorjaarstrip

Odette Crama 25 januari 2019

Een hele leuke uitgebreide gids over noord Portugal. Gaan er veel gebruik van maken.

Odette Crama 25 januari 2019

Een hele leuke uitgebreide gids over noord Portugal. Gaan er veel gebruik van maken.

Cornet 24 januari 2019

Altijd leuk om te volgen buiten de lijntjes

VAN ROIE RIA 10 februari 2018

DE REISGIDS IS BONDIG, HANDIG EN DUIDELIJK. WE HEBBEN IN HET VERLEDEN HIER NOG AL GEBRUIK VAN GEMAAKT EN WAREN ER ZEER TEVREDEN OVER.

Rudi Roussel 26 januari 2018

Mooie, gids, zullen dit zoveel mogelijk volgen, vooral de praktische tips zijn eerlijk en ook de plannetjes, zoals deze van de stad Porto. Dank

Martin Wintjens 10 december 2017

hartelijke dank voor de informatie,zal ik zeker gebruiken van maken bij mijn volgend bezoek aan Portugal

Jan Belmans 9 december 2017

Zoals altijd, zeer duidelijke en correcte info.

jack jacobs 7 december 2017

Ik vind jullie informatie van reizen en plaatsen zeer welkom. Bij onze reizen met de camper zullen we zeer zeker gebruik maken van jullie info. We passen de reis meestal aan met jullie informatie. Bedankt!!

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info