Last minute vakanties en promoties Portugal

Overzicht last minutes & promoties Portugal

 • Lissabon en Porto 6-daagse combinatie

  Lissabon en Porto 6-daagse combinatie

  Twee topsteden in Portugal in één pakket: Lissabon en Porto. 3 nachten in Lissabon en 2 nachten in Porto. Inclusief Lisboa Card en Porto Card voor 72 uur telkens, een 5-gangendiner, 5x ontbijtbuffet en het treinticket van Lissabon naar Porto. Je verblijft telkens in 4* hotels.
  va. € 669 - Boek nu
 • Porto en Guimarães 5-daagse combinatie

  Porto en Guimarães 5-daagse combinatie

  Je verblijft eerst 2 nachten in Porto en reist vervolgens door naar Guimarães (treintickets inbegrepen). Een 3-gangendiner inbegrepen in Guimarães, een 5-gangendiner in Porto en een cruise op de Douro in Porto.
  va. € 389 - Boek nu
 • Hotel Solar dos Anjos ****

  Noord-Portugal 4 dagen in hotel 4*

  Hotel Solar dos Anjos ****heeft een uitstekende ligging in nationaal park Peneda-Gerês. Hier kom je zonder twijfel tot rust. Verblijf in een deluxe suite 2-persoonskamer met ontbijtbuffet.

  va.€ 129 - Boek nu
 • Alle promoties Alentejo 8 tot 11 dagen, incl. vlucht en huurwagen

  Alle promoties Alentejo 4 tot 11 dagen

  In een bijzonder hotel aan de rand van Evora, incl. een uitstap met de tuktuk naar die prachtige stad. Of een 4* hotel in een natuurpark nabij de kuststrook. Of puur genieten van een wellnessvakantie. 
  va. € 149 - Boek nu
 • Alle promoties Noord-Portugal 3 tot 9 dagen

  Alle promoties Noord-Portugal 3 tot 8 dagen

  Een ruime keuze met o.m. een rondreis fly&drive, verblijven in half pension, aan zee of in het binnenland. Ook met wellness en bijhorende behandelingen. Laat je verrassen door inbegrepen lokale bezoeken. 
  va. € 125 - Boek nu
 • Costa de Lisboa 8d. hotel 4*

  Costa de Lisboa 8d. hotel 4*

  Hotel Belverde **** is nog maar heel recent (2013). Dichtbij Lissabon (2 km van het strand) is het hotel ideaal gelegen voor een verkenning van de Portugese hoofdstad. Charming + pakket om te genieten met een diner, picknick en bezoek aan een wijndomein met degustaties.
  va.€ 269 - Boek nu
 • Alle promoties Centraal-Portugal 4 tot 9 dagen

  Alle promoties Centraal-Portugal 3 tot 8 dagen

  Laat je verrassen door twee rondreizen als fly&drive (met vlucht en huurwagen) of met eigen wagen. Een 4- of 5-daagse promotie in bijzondere hotels zoals een Quinta. Ook promoties met vele extra's zoals excursies.
  va. € 99 - Boek nu
 • Alle promoties Algarve 8 dagen

  Alle promoties Algarve 8 dagen

  8-daagse vakanties in kleinschalige hotels en rustig gelegen in de nabijheid van een badplaats. Promoties inclusief vlucht h/t Brussel - Faro, inclusief ontbijtbuffet, half pension mogelijk als optie.
  va. € 359 - Boek nu

Bij vakanties in het zuiden van Europa wordt Portugal te vaak over het hoofd gezien. Toch heeft het evenveel te bieden als pakweg Spanje of Italië. In de Algarve vind je schitterende vakantiestranden en warm weer het gehele jaar door. Steden als Lissabon en Porto doen wat betreft cultuur niet onder voor hun Spaanse en Italiaanse tegenhangers. Bovendien is het binnenland van Portugal nog veel ongerepter en is de gastvrijheid van de Portugezen enorm opvallend. Een rondreis langs de Douro combineer je makkelijk met Porto en het uiterste noorden van Portugal, grenzend aan Galicië. Wie graag Lissabon bezoekt kiest waarschijnlijk voor een citytrip of de combinatie met een vakantie in de Algarve. Wat je ook kiest, je vakantie in Portugal wordt onvergetelijk! Boek nu je last minute of promotie voor een vakantie in Portugal en geniet van zon, zee, strand en cultuur.