Goedkope reizen en weekendjes tot 99€

 • Rotterdam 3 dagen hotel 3* centrale ligging

  Rotterdam 3 dagen hotel 3* met ontbijtbuffet

  va. € 79 -

  Het Hotel van Walsum *** ligt zeer centraal in Rotterdam, nabij het museumkwartier en op korte loopafstand van de vele winkels. En toch ligt het zeer rustig. Verblijf met ontbijtbuffet.
 • Beach Hotel de Vigilante ****

  Friesland 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner

  va. € 79 -

  Het Beach Hotel de Vigilante **** heeft 55 nieuwe kamers en 31 gerenoveerde kamers.Het hotel verhuurt ook fietsen. Wie zijn surfmateriaal bijheeft kan dit opbergen in het hotel.
 • Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijtbuffet

  Côte d'Opale 3 dagen incl. ontbijtbuffet

  va. € 89 -

  Hotel Du Parc Hardelot *** ligt tussen Boulogne-sur-Mer en Le Touquet. Het hotel zelf ligt in een groen park van 3 hectaren. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Half pension mogelijk. Gratis WiFi, sauna en parking.
 • Gelderland (Noord) 4 dagen in hotel 4* met ontbijtbuffet

  Gelderland (Noord) 4 dagen in hotel 4* met ontbijtbuffet

  va. € 99 -

  Je verblijft 4 dagen in het Apollo Hotel De Beyaerd **** inclusief ontbijtbuffet. Het hotel ligt tussen de steden Lelystad - Apeldoorn en Zwolle - Amersfoort, ideaal voor wie eens buiten de platgelopen paden op stap wil. Ook als 3-daagse mogelijk voor €75 p.p.
 • Zuid-Vogezen (Mulhouse) 4 dagen hotel 3*

  Zuid-Vogezen (Mulhouse) 4 dagen hotel 3*

  va. € 75 -

  Dit hotel ligt in de omgeving van Mulhouse, een ideale uitvalsbasis om zowel de stad Mulhouse als het dichtbije Duitsland (Zwarte Woud) en Zwitserland (Bazel) te bezoeken. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.
 • Genk 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

  Genk 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

  va. € 99 -

  Je logeert in het M Hotel **** in hartje Genk en toch aan de rand van een mooi stadspark. Een ideaal startpunt voor bezoek van attracties, om te fietsen en te wandelen. Inclusief ontbijtbuffet.
 • Lanaken 3 dagen hotel 4* incl. ontbijt

  Lanaken 3 dagen hotel 4* incl. ontbijt

  va. € 95 -

  Hotel Eurotel **** in Lanaken ligt ideaal voor een shoppingtrip of wandel- en fietsvakantie. De autovrije winkelstraten van Maastricht op 7 km. Het grote outletcentrum Maasmechelen Village op 16 km, de grotten van Valkenburg op 17 km.
 • Champagne-Aube 3 of 4 dagen hotel 3* met ontbijtbuffet

  Champagne-Aube 3 of 4 dagen hotel 3* met ontbijtbuffet

  va. € 89 -

  Hotel Le Saint Nicolas *** is gelegen in een middeleeuws dorpje, Bar-sur-Aube. Hotel met zwembad en sauna (gratis van 17 tot 20 uur).Ontbijtbuffet inbegrepen.
 • Hotel de l'Univers *** in Arras

  Arras 3 dagen in hotel ***

  va. € 95 -

  Hotel de l'Univers *** in Arras is gehuisvest in een vroeger jezuïtenklooster. Het restaurant heeft een uitstekende naam (half pension mogelijk). Ontbijtbuffet steeds inbegrepen.
 • Oostende 3 dagen in hotel***

  Oostende 3 dagen in hotel***

  va. € 99 -

  Hotel du Parc *** dateert uit de eerste helft van de 20ste eeuw. Dankzij originele art deco-elementen heeft het een geprezen authentiek en kunstzinnig elan. Inclusief ontbijtbuffet, een streekbierenpakket en 1 uur privégebruik van de sauna.