Goedkope reizen en weekendjes tot 99€

 • Brussel 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

  Brussel 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

  va. € 99 -

  Verblijf in Hotel Leopold Brussels 4* gelegen in de Europese wijk. Inclusief 2x ontbijtbuffet. Promo geldig in 2-persoonskamer, 29/11-18/12/19 met aankomst vrijdag of zaterdag: € 99, 19/12-05/01/20: € 99
 • Kerstmarkt Monschau: 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

  Kerstmarkt Monschau: 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

  va. € 95 -

  Tijdens de kerstweekends is er een gezellige kerstmarkt in Monschau. Je verblijft in een zeer centraal gelegen hotel, aan de rand van de voetgangerszone. Inclusief ontbijtbuffet en 1x diner in buffetvorm.
 • Vulkaaneifel, 3 dagen half pension winterpromo

  Vulkaaneifel, 3 dagen half pension winterpromo

  va. € 99 -

  Je verblijft in het familiaal hotel Zur Post Deudesfeld *** in het hartje van de Vulkaaneifel inclusief half pension (diner = 3-gangenmenu) en gebruik kegelbaan én 1 fles sekt per kamer. Geen toeslag single!
 • Hartje Ardennen 4 dagen incl. ontbijtbuffet

  Hartje Ardennen 4 dagen incl. ontbijtbuffet

  va. € 99 -

  Je logeert in Auberge La Grande Cure ***, gelegen tussen La Roche en Hotton. Heel rustige ligging met een wellness en gastronomisch restaurant. Inbegrepen: ontbijtbuffet.
 • Elzas - Colmar 3 dagen in hotel 3* incl. 1x diner

  Elzas - Colmar 3 dagen in hotel 3* incl. 1x diner

  va. € 85 -

  De kamers zijn voorzien van alle moderne comfort. Het hotel ligt vlakbij het centrum, 10 minuten wandelen. Promotie 3-daagse inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner.
 • Dordrecht Postillion hotel *** incl. ontbijtbuffet

  Dordrecht 3 dagen hotel *** incl. ontbijtbuffet

  va. € 99 -

  Dit is een ideaal hotel voor een korte uitstap met heel wat excursiemogelijkheden: De Biesbosch (11 km), Dordrecht (7,5 km), Rotterdam (26 km), Kinderdijk (19 km). Verblijf inclusief ontbijtbuffet van 01/07/19 tot 31/03/20.
 • 3 dagen Hôtel du Golf *** regio Saint-Omer met ontbijtbuffet

  3 dagen Hôtel du Golf *** regio Saint-Omer met ontbijtbuffet

  va. € 89 -

  In het Hôtel du Golf *** kan je genieten van rust in een mooi decor. Ideaal ligging voor uitstappen zoals o.m. La Coupole. Ook beschikbaar als 3-daagse met 1 diner inbegrepen, va. € 119 p.p., meer info.
 • Grand Hôtel Bristol 4* Colmar inclusief 1x diner

  Elzas - Colmar 3 dagen in hotel 4* incl. 1x diner

  va. € 85 -

  De kamers zijn voorzien van alle moderne comfort. Het hotel ligt vlakbij het centrum, 10 minuten wandelen. Promotie 3-daagse inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner.
 • Hotel de l'Univers *** in Arras

  Arras 3 dagen in hotel ***

  va. € 89 -

  Hotel de l'Univers *** in Arras is gehuisvest in een vroeger jezuïtenklooster. Het restaurant heeft een uitstekende naam (half pension mogelijk). Ontbijtbuffet steeds inbegrepen.
 • Oostende 3 dagen in hotel*** met ontbijtbuffet

  Oostende 3 dagen in hotel*** met ontbijtbuffet

  va. € 99 -

  Hotel du Parc *** dateert uit de eerste helft van de 20ste eeuw. Dankzij originele art deco-elementen heeft het een geprezen authentiek en kunstzinnig elan. Inclusief ontbijtbuffet, een streekbierenpakket en 1 uur privégebruik van de sauna.