Reviews & beoordelingen: citytrip Gent (16)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Gent van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Dhoostelaere Katrien 5 december 2017

Prima reisgids!! Zo kom kom je bij alle bezienswaardigheden!! wij zullen er alvast nog beroep opdoen :-) vriendelijke groeten Katrien

theo 17 augustus 2017

goede gids pdf gedownload op smarthphone is heel gemakkelijk formaat pdf aanpassen aan smarthphone zou nog plezanter zijn

Seghers 8 augustus 2017

Simple weg praktisch

Inge Janssens 5 juni 2017

Reisgids is zeer makkelijk te gebruiken. Veel tips en zeer leuke wandelroutes, je komt op plaatsen die je anders niet zou aandoen. Ik heb voor september een reis naar Portugal gepland en heb alvast een kijkje genomen voor de wandelingen in Lissabon en Porto ... het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik deze site zal raadplegen. Bedankt voor de leuke weetjes ! Doe zo verder :-)

Marc 4 januari 2017

Superhandige reisgids ! Je leert de stad gestructureerd kennen, waarbij je de nodige info hebt over de meest waardevolle plekken. We gebruiken altijd opnieuw de gids van Euroreizen als we ergens voor de eerste keer komen, nooit zijn we teleurgesteld. Top.

Karlo de Waal 22 oktober 2016

De reisgids was van bijzondere waarde bij het bezoeken van de historische monumenten van Gent, zowel bij de voorbereiding van het bezoek als tijdens de gevolgde wandelroutes. Via de in de reisgids verstrekte websites kon vooraf al bezoekersinformatie van de diverse monumenten worden verkregen.

neven louisa 1 oktober 2016

een hele goede tip is zeker boeken in gent is de moeite wij gaan het nog eens doen

Marie Jeanne Princen 11 augustus 2016

Wij hebben met 5 personen de voorgeschreven wegwijzer gevolgd, zowel deze van het historisch centrum als deze van het kunstenkwartier. Een uitstekende volgorde alhoewel het tweede deel nogal lang uitviel, maar wij waren 3 dagen in Gent en konden dus het bezoek spreiden. Ook een degelijke uitleg van de bezienswaardigheden op de route! Bedankt.

Smitz 20 mei 2016

Gent vind ik heel mooi dank u voor de gids

Paul Van Uffel 21 maart 2016

Met plezier download ik jullie gidsen. Ze zijn een waardevolle hulp bij het bezoeken van de verschillende bezienswaardigheden. Kijk al uit naar onze volgende uitstap!

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info