Reviews & beoordelingen: citytrip Gent (20)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Gent van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Jef Vrancx 26 december 2018

Zoals steeds zeer duidelijke en aangename stadswandeling. Gent is zeker een bezoek waard.

depoorter christophe 23 mei 2018

Heel duidelijke wandelroute, met goede beschrijvijng van de bezienswaardigheden

van schepdael 18 maart 2018

Toffe wandeling

vandeplas 18 februari 2018

Heel goede reisgids. Goed en duidelijk omschreven, dus verkeerd lopen is hier geen optie :). De wandeling gaat voorbij alle bezienswaardigheden van Gent. Kortom: Heel goede gids!

Dhoostelaere Katrien 5 december 2017

Prima reisgids!! Zo kom kom je bij alle bezienswaardigheden!! wij zullen er alvast nog beroep opdoen :-) vriendelijke groeten Katrien

theo 17 augustus 2017

goede gids pdf gedownload op smarthphone is heel gemakkelijk formaat pdf aanpassen aan smarthphone zou nog plezanter zijn

Seghers 8 augustus 2017

Simple weg praktisch

Inge Janssens 5 juni 2017

Reisgids is zeer makkelijk te gebruiken. Veel tips en zeer leuke wandelroutes, je komt op plaatsen die je anders niet zou aandoen. Ik heb voor september een reis naar Portugal gepland en heb alvast een kijkje genomen voor de wandelingen in Lissabon en Porto ... het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik deze site zal raadplegen. Bedankt voor de leuke weetjes ! Doe zo verder :-)

Marc 4 januari 2017

Superhandige reisgids ! Je leert de stad gestructureerd kennen, waarbij je de nodige info hebt over de meest waardevolle plekken. We gebruiken altijd opnieuw de gids van Euroreizen als we ergens voor de eerste keer komen, nooit zijn we teleurgesteld. Top.

Karlo de Waal 22 oktober 2016

De reisgids was van bijzondere waarde bij het bezoeken van de historische monumenten van Gent, zowel bij de voorbereiding van het bezoek als tijdens de gevolgde wandelroutes. Via de in de reisgids verstrekte websites kon vooraf al bezoekersinformatie van de diverse monumenten worden verkregen.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info