Citytrip Kopenhagen? Ontdek de bezienswaardigheden

Mis niets van de highlights van Kopenhagen en download onze gratis reisgids

Wat weet je over Kopenhagen? Vrijwel zeker zeg je dan: hoofdstad van Denemarken. Correct! Mogelijks leg je de link met de kleine zeemeermin en de sprookjes van Hans Christian Andersen en weet je ook dat het pretpark Tivoli in Kopenhagen ligt. Maar wist je dat Kopenhagen véél meer in petto heeft? Bijna 50 musea, het mekka van design, prachtige kerken en kastelen, veel groen, ... Je komt over de bezienswaardigheden van Kopenhagen en over andere onderwerpen zo goed als alles te weten als je onze wandeling loopt.  Lees meer

Met deze citytrip ontdek je dat Kopenhagen meer in de etalage heeft dan de kleine zeemeermin.
 • Hotels Kopenhagen aan dagprijs

  Hotels Kopenhagen aan dagprijs

  Ontdek ons aanbod aan hotels aan dagprijzen in Kopenhagen. Je krijgt steeds de voordeligste tarieven met een ruime keuze en beschikbaarheid.
  va. € 59 - Boek nu
 • Verken Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken
 • Kom langs alle bezienswaardigheden
 • Bezoek musea, kerken 
 • Ontdek Kopenhagen als designstad
 • Zoek de Zeemeermin op

Gratis reisgids Kopenhagen?

Gratis reisgids downloaden

Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, ligt aan de oostkust van het eiland Zeeland. Mooi gelegen aan het water met veel groen en een uitgebreide diversiteit aan attracties en bezienswaardigheden.Een van de meest bekende personen uit Kopenhagen is Hans Christian Andersen, de sprookjesschrijver die een eigen museum heeft. Maar de meest gefotografeerde ‘inwoner’ moet de zeemeermin zijn. H.C. Andersen schreef er een sprookje over. Haar standbeeld(je) staat in een uithoek van de haven. 

Misschien hoorde of las je al over Tivoli, een pretpark pal in het centrum. Kopenhagen heeft echter véél meer te bieden dan een pretpark en attracties rond de figuur van H.C. Andersen. Wat dacht je van de ca. 50 musea met gevarieerd aanbod? Kunst, het oorlogsverleden, design, de Deense geschiedenis, een bibliotheek met unieke manuscripten, … 

Wist je dat Kopenhagen al vaak verkozen is tot ’s werelds beste stad wat levenskwaliteit betreft en ook als beste designstad? Er is dus heel wat te zien in Kopenhagen.

Reviews en beoordelingen citytrip Kopenhagen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kopenhagen? Plaats je beoordeling

Guy 1 augustus 2018

Handige gids. Goede tips! Prima instrument als je niet 'alles' kan doen maar moet selecteren.

Helena Mols 22 juli 2018

Dankzij het overzichtelijke plannetje met de belangrijkste bezienswaardigheden, kunnen we de reis naar Kopenhagen in september grondig voorbereiden .We geraken ook al wat vertrouwd met de Deense benamingen ! Het is als gesneden brood !

Maes Lutje 20 oktober 2017

Reisgids is heel handig, beknopt en toch veel in weergegeven met nuttige tips en weetjes. bedankt

Delphine Bogaert 5 oktober 2016

Prima reisgids voor de basic bezienswaardigheden. Nog toe voegen voor een compleet stadsbeeld: Vrijstad Christiana en Rundetaarn.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info