Citytrip Kopenhagen? Ontdek de bezienswaardigheden

Mis niets van de highlights van Kopenhagen en download onze gratis reisgids

Wat weet je over Kopenhagen? Vrijwel zeker zeg je dan: hoofdstad van Denemarken. Correct! Mogelijks leg je de link met de kleine zeemeermin en de sprookjes van Hans Christian Andersen en weet je ook dat het pretpark Tivoli in Kopenhagen ligt. Maar wist je dat Kopenhagen véél meer in petto heeft? Bijna 50 musea, het mekka van design, prachtige kerken en kastelen, veel groen, ... Je komt over de bezienswaardigheden van Kopenhagen en over andere onderwerpen zo goed als alles te weten als je onze wandeling loopt.  Lees meer

Met deze citytrip ontdek je dat Kopenhagen meer in de etalage heeft dan de kleine zeemeermin.
 • Hotels Kopenhagen aan dagprijs

  Hotels Kopenhagen aan dagprijs

  Ontdek ons aanbod aan hotels aan dagprijzen in Kopenhagen. Je krijgt steeds de voordeligste tarieven met een ruime keuze en beschikbaarheid.
  va. € 59 - Boek nu
 • Verken Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken
 • Kom langs alle bezienswaardigheden
 • Bezoek musea, kerken 
 • Ontdek Kopenhagen als designstad
 • Zoek de Zeemeermin op

Gratis reisgids Kopenhagen?

Gratis reisgids downloadenKoop de reisgids Denemarken voor € 10

Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, ligt aan de oostkust van het eiland Zeeland. Mooi gelegen aan het water met veel groen en een uitgebreide diversiteit aan attracties en bezienswaardigheden.Een van de meest bekende personen uit Kopenhagen is Hans Christian Andersen, de sprookjesschrijver die een eigen museum heeft. Maar de meest gefotografeerde ‘inwoner’ moet de zeemeermin zijn. H.C. Andersen schreef er een sprookje over. Haar standbeeld(je) staat in een uithoek van de haven. 

Misschien hoorde of las je al over Tivoli, een pretpark pal in het centrum. Kopenhagen heeft echter véél meer te bieden dan een pretpark en attracties rond de figuur van H.C. Andersen. Wat dacht je van de ca. 50 musea met gevarieerd aanbod? Kunst, het oorlogsverleden, design, de Deense geschiedenis, een bibliotheek met unieke manuscripten, … 

Wist je dat Kopenhagen al vaak verkozen is tot ’s werelds beste stad wat levenskwaliteit betreft en ook als beste designstad? Er is dus heel wat te zien in Kopenhagen.

Reviews en beoordelingen citytrip Kopenhagen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kopenhagen? Plaats je beoordeling

Van Overwaele Katleen 5 juli 2024

Heel handige compacte gids

Philippe Willems 22 september 2021

zeer nuttige info, alles gevolgd wat jullie hebben voorgesteld mooi uitgelegd , zeker een aanrader

HILDE DE WINTER 3 december 2019

De reisgids was een hele goede basis; helaas hebben we er ons door het gure weer wel wat sneller doorgeworsteld. We hebben toch een heel goed beeld gekregen van hoe gezellig en interessant het er kan zijn. De kerstsfeer was wel al top!

Tom Embrechts 29 augustus 2019

Een leuke en vlotte wandeling door de stad. De af en toe kritische noot in de uitleg vind ik zeker een pluspunt.

Anne-Marie Delaplace 8 juli 2019

Als je niet veel tijd hebt om je reis voor te bereiden, dan heb je heel veel aan de reisgids van Geert_Euroreizen. Je krijgt direct de highlights van Kopenhagen en eenmaal op weg kan je deze aanvullen met nieuwe ontdekkingen. Ik neem altijd een reisgids van Geert mee.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info