Citytrip Kopenhagen: stadswandeling

Doe onze wandelroute en leer Kopenhagen op eigen ritme kennen

Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, ligt aan de oostkust van het eiland Zeeland. Mooi gelegen aan het water met veel groen en een uitgebreide diversiteit aan attracties en bezienswaardigheden. Onze stadswandeling biedt een prima kans om Kopenhagen op eigen ritme te ontdekken. Deze wandelroute is ongeveer 10 kilometer lang en kan niet afgewandeld worden op één dag. Een grondige verkenning vraagt ten minste 2 volle dagen. Starten doen we op het plein aan het stadhuis. Je komt langs de interessantste bezienswaardigheden van Kopenhagen: Nyhavn, de koninklijke residenties, de Marmorkirken, … We brengen je tot bij de kleine zeemeermin en eindigen doen we in schoonheid voor de ware shoppingliefhebber: een winkelstraat van bijna 2 km.  Lees meer

Als je de wandelroute zo overloopt op papier, krijg je meteen zin om te starten.
 • Hotels Kopenhagen aan dagprijs

  Hotels Kopenhagen aan dagprijs

  Ontdek ons aanbod aan hotels aan dagprijzen in Kopenhagen. Je krijgt steeds de voordeligste tarieven met een ruime keuze en beschikbaarheid.
  va. € 59 - Boek nu
 • Zie het mooiste met onze stadswandeling
 • Verken Kopenhagen op eigen tempo
 • Geniet van het vele groen en het water
 • Staar mee met en naar de zeemeermin
 • Shoppen in een winkelstraat van bijna 2 km
Gratis reisgids downloaden

(inclusief deze wandelroute)

Stadswandelroute Kopenhagen op kaart

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Kopenhagen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Kopenhagen? Plaats je beoordeling

Wil Verkleij26 februari 2018

Ik ben heel blij met de Kopenhagen reisgids...en heel duidelijke stadwandeling met bezienswaardigheden, bedankt

Herbert ROELANDT23 februari 2018

Super, zoals altijd trouwens. Wij hebben de gids gecombineerd met de "hop on hop off". Dankzij de gids leer je de stad kennen. Merci !

Guido Breckx5 februari 2018

Ik vond jullie reisgids Kopenhagen in 1 woord 'Schitterend'!

Dirk Moeyersoon22 oktober 2017

Fantastische gids, makkelijk te volgen, leidt je zowel door toeristische trekpleisters als door rustiger wijken. Uitstekende uitleg. Ondanks het natte weer , genoten.

Linda2 oktober 2017

Zondagmorgen onze bagage in het hotel in de locker gezet en begonnen aan de wandeling. We zouden hem half doen, maa dag de rest.....We zijn blijven doorgaan en doorgaan, hebben 2 keer even fout gelopen ( Let op de juiste straatnamen!). We hebben geen musea gedaan, hebben wel de gebouwen bekeken, eens binnen geloerd. De kerken hebben we gedaan waar mogelijk, er zijn pareltjes bij! Het miezerde af en toe maar toch hebben we heel de wandeling gedaan. De wisseling van de wacht was een toemaatje dat we om 14.20h niet verwacht hadden. Dat de wandeling zo volledig is merkten we de dag erna, toen we met de rondvaart alle geziene plekken terug zagen vanop het water! Het is een lange wandeling, maar met de nodige pauzes om te eten, wij lunchten in Nyhavn, kan hij wel op 1 dag. Al zijn je voeten je dankbaar als ze 's avonds uit hun schoeisel haalt.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info