Reviews & beoordelingen: Andere (11)

Reiservaringen en beoordelingen Andere van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Andere? Plaats je beoordeling

Van den Reeck Herman 20 september 2021

Zeer mooie wandeling. Mijn vrienden waren verrast dat er zo veel mooie lekjes in Leuven waren.

Sonja 2 december 2020

Bedankt, het was heel interessant en goed te volgen de wandelroute. 👍

Ilse De Vos 21 augustus 2019

We gingen met deze gids een dag op verkenning in Leuven. Je krijgt een mooi overzicht van de hele stad en alle bezienswaardigheden, ook de minder bekende. We hebben enorm genoten op het terras van Brouwerij Domus. Let op, als je een proefbordje besteld, krijg je 3 glazen bier. Ruim voldoende om met 2 te proeven. We waren ook erg gecharmeerd van het Donatuspark. Tip: Wij maakten deze tocht met onze vouwfietsen.

Jo Willems 22 juli 2019

Leuven heeft veel verborgen hoekjes! Een mooie dagwandeling heeft er ons vele laten ontdekken ! Een aanrader!

Vercauteren 23 april 2019

De wandeling door Leuven heeft ons langs mooie locaties gebracht. Vooral de kruidtuin en het Grote Begijnhof zijn zeker de moeite.

Maud Bultynck 7 april 2019

Deze wandeling op een zonnige lentedag gedaan! Heel mooi, verrassende locaties ontdekt! Kruidtuin was mooi met al zijn bloesems, af en toe genoten op een zonnig terrasje!! Aanrader om Leuven te ontdekken!

lieve casters 20 januari 2019

interessante brochure gedownload. Ik heb mijn drie vriendinnen leuk door de stad leuven kunnen loodsen. Wij zagen ook het stadhuis langs binnen en de gids gaf ons interessante informatie! Ik ben blij dat ik voor mijn verjaardagsuitstap met de 4 vriendinnen voor leuven heb gekozen om wat cultuur op te snuiven. Leuven is zoveel meer als winkelen alleen. Bedankt voor de mooie stad.

Dominique Goorman 19 september 2018

De gids voor Leuven was heel interessant.We hebben Leuven leren kennen langs een andere kant,dus niet alleen het centrum.Bedankt voor de gids.

veryser franky 20 mei 2018

dank u voor de gids...was interresant...

Josee VanSteenbergen 16 april 2018

Ik gebruikte de gids om een wandeling doorheen Leuven samen te stellen. Heel leuke ideeën.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info