Kerstmarkt Leuven 2018: 12 tot 23 december 2018

31e editie Leuvense kerstmarkt met tal van nieuwigheden

Geniet en beleef Leuven in een feestelijke kerstsfeer tijdens de Leuvense kerstmarkt. Na een jaartje afwezigheid door werken keert de Leuvense kerstmarkt terug naar de vertrouwde locatie op het Ladeuzeplein en het Herbert Hooverplein. Dit keer met een gewijzigde inplanting, nog meer ruimte voor de 170 standen. Nóg meer gezelligheid met een houten constructie i.p.v. de tent. Met twee skihutten voor de beleving van een après-ski. Nip van een parelend winterbier of dampende glühwein, laat je meeslepen op de vrolijke tonen van kerstliedjes. Zoek het geschikte kerstcadeau voor familie en vrienden. 

Ook deze editie kraampjes met verse gerechten uit 'de keuken van mama'. Lekker vers bereid door lokale verenigingen. Op een Provençaalse kerstmarkt beleef je de sfeer van de Provence in Leuven met een uniek aanbod: o.a. Provençaals linnengoed, de bekende popjes Santons, poterie, enz. 

De 31ste editie van de kerstmarkt gaat door van woensdag 12 tot en met zondag 23 december 2018 en is in het weekend geopend vanaf 11 uur. Tijdens de week zijn er verschillende openingsuren, raadpleeg hun website

Locatie kerstmarkt: Herbert Hooverplein en Ladeuzeplein
  •  

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden
  • Speciale aanbiedingen in Leuven

    Speciale aanbiedingen in Leuven

    Geniet van een uitzonderlijk kloosterverblijf in het Hotel Martin's Klooster met charmekamers in een uniek eeuwenoud kader. Ontdek nu de vele arrangementen.
    va. € 69,50 - Boek nu

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Leuven

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Leuven? Plaats je beoordeling

linda galle29 december 2018

Zeer mooie wandeling ! Maar met reisroutes zie je altijd De mooiste dingen, reeds vele malen gedaan. beste van de stad ! Bedankt.

Patricia Hoogers15 november 2018

De reisgids voor Leuven was zeer interessant. De rondwandeling heeft ons laten zien dat Leuven zo veel meer is dan een studentenstad. Top.

Penders Leon5 januari 2018

Goede leidraad. Mooie wandeling op de kerstmarkt. Prachtige verlichting. Heb Leuven aangeraden aan vrienden.

[email protected]10 december 2017

goed route beschrijving ,kerstmarkt in stadspark was meegenomen.

Dreesen Marc19 november 2017

Top !

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info