Metz: over pleinen, langs de Moezel

Van plein naar plein voor een bezoek aan de hoogtepunten

Om een wandeling door Metz te maken richt je je best op de belangrijke pleinen van de stad. Een andere belangrijke leidraad is de Moezel, die hier en daar voor mooie hoekjes zorgt. Trek bovendien ook de nodige tijd uit voor de hoogtepunten tijdens deze wandeling: de indrukwekkende kathedraal van St. Etienne, het controversiele Centre Pompidou Metz, een waar kunstencentrum, het museum La Cour d'Or en natuurlijk de fraaie pleinen, zoals dat waar het stadhuis gelegen is of dat andere dat trots de naam Esplanade draagt.

Reisgids Metz
Metz: over pleinen, langs de Moezel
  • Metz
  • Wandelroute
  • Reisgids
  • Moezel
  • Plein
Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Reisgids Metz

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Metz? Plaats je beoordeling

LUCAS ENGELS5 juni 2019

Heel goede reisgidsen! Wij hebben in Metz en Nancy de uitgestippelde wandelingen gemaakt met de uitleg van de bezienswaardigheden. Voor volgende citytrip vraag ik de gids opnieuw aan.

wilf23 november 2017

We plannen een bezoekje aan Metz en Nancy voor de kerstmarkt gecombineerd met een stadswandeling. De reisgids Metz is, zoals gewoonlijk, onze handleiding!

Piet Peters14 augustus 2017

Erg handige reisgids om een eerste indruk te krijgen van het erg fraaie Metz. Naast alle historie is het ook goed toeven vanwege het ruime aanbod aan diverse pleinen met prima restaurants/cafe's. Een aanrader!

Veronica Booysen25 november 2016

Een mooi en overzichtelijke gids om deze prachtige stad te bezoeken! Zeer handig en goed om te gebruiken als je op eigen houtje door de stad wil trekken.

Freddy Mannaerts22 september 2016

eens te meer prachtig..............freddy

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info