Metz: over pleinen, langs de Moezel

Van plein naar plein voor een bezoek aan de hoogtepunten

Om een wandeling door Metz te maken richt je je best op de belangrijke pleinen van de stad. Een andere belangrijke leidraad is de Moezel, die hier en daar voor mooie hoekjes zorgt. Trek bovendien ook de nodige tijd uit voor de hoogtepunten tijdens deze wandeling: de indrukwekkende kathedraal van St. Etienne, het controversiele Centre Pompidou Metz, een waar kunstencentrum, het museum La Cour d'Or en natuurlijk de fraaie pleinen, zoals dat waar het stadhuis gelegen is of dat andere dat trots de naam Esplanade draagt.

Reisgids Metz
Metz: over pleinen, langs de Moezel
  • Metz
  • Wandelroute
  • Reisgids
  • Moezel
  • Plein
Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Reisgids Metz

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Metz? Plaats je beoordeling

Pieter15 mei 2023

Een compacte goede weergave van de situatie, waren er blij mee.

Hilde22 november 2022

Zoals steeds een hele mooie stadswandeling met wat info. Meer hoeft dat voor ons als gezin niet te zijn. De stadswandelingen zijn steeds ideaal; niet te lang (ook te doen met ongeïntresseerde kids) en voldoende info om een idee te hebben over de geschiedenis van de stad. Helemaal top!

patrick28 mei 2022

hallo beste, zoals ik gewoon ben zijn de reisgidsen allemaal top , doe zo voort.

Bert18 januari 2022

Toffe gids ! Geeft meteen ‘n duidelijk overzicht van wat er al te bezichtigen is met een deskundige uitleg. Verlang zo om te vertrekken.

LUCAS ENGELS5 juni 2019

Heel goede reisgidsen! Wij hebben in Metz en Nancy de uitgestippelde wandelingen gemaakt met de uitleg van de bezienswaardigheden. Voor volgende citytrip vraag ik de gids opnieuw aan.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info