Gratis reisgids Rotterdam: wandelroute door de stad

Download de gratis reisgids Rotterdam. Wandel door het hippe centrum en langs de brandgrens.

Met onze gratis reisgids Rotterdam in de hand ben je klaar voor een boeiend bezoek aan deze metropoolstad. Van modern tot gewaagd futuristisch, alles kan in het Rotterdamse stadsbeeld. Waar kan je het best terecht in Rotterdam om te gaan shoppen? We geven tips voor een boottochtje in de haven. Zelf graag eens het havenleven ervaren? Bezoek dan het Maritiem- en Havenmuseum. Overal in de stad vind je opmerkelijke voorbeelden van een goed uitgewerkt urbanisatieplan. Beetje moe van al dat moois? Zoek dan een rustig plekje in de parken. Tussendoor nodigen talrijke musea je uit voor een leerzame ontdekking van eigen of andere culturen, nationale en internationale kunst.  Lees meer

Rotterdam zien vanop de grond, op het water en vanuit de lucht ... Doen!.
Reisgids Rotterdam
Gratis reisgids Rotterdam: wandelroute door de stad
  • Download de gratis reisgids Rotterdam
  • Wandel op eigen ritme, volg ons traject
  • Ontdek de vele gezichten van de metropool
  • Ga eens langs in de haven
  • Ontdek de shoppingmogelijkheden
  • Bezoek ook bezienswaardigheden buiten het centrum
Gratis reisgids downloaden

In onze gratis reisgids vind je handig compact ingedeeld informatie voor een geslaagde citytrip Rotterdam. Met een wandeling kom je voorbij de interessantste bezienswaardigheden van deze wereldstad. De skyline zal je meteen opvallen uiteraard. Ga de gebouwen van dichtbij eens bekijken. Van modern tot gewaagd futuristisch, alles kan in het Rotterdamse stadsbeeld. Je vindt vast wel meer voorbeelden van een geslaagd urbanisatieproject.

We geven tips voor een leerzame boottocht in de haven. Of wil je zelf eens ervaren hoe het havenleven in elkaar steekt? Het kan in het interactief Havenmuseum. Hoe beklim je snel tot in de nok van een mast? Onze wandeling brengt je ook naar het groen in Rotterdam. Een geschikt moment om op een bankje nog wat verder te grasduinen in onze gratis reisgids. Nadien zet je je ontdekking van Rotterdam gewoon verder. Binnen of buiten. Met het uitgebreide aanbod aan musea wordt het moeilijk kiezen. Of het nu enkel kunst is, over de natuur, andere culturen, ...  Je zal merken, in Rotterdam biedt men het allemaal aan, educatief en interactief. Je zal zien, op elk moment, in elk hoekje valt nog zoveel meer te zien van deze bruisende wereldstad. Gewoon die reisgids gratis downloaden, lezen en die afspraak met Rotterdam vastleggen.

Reviews en beoordelingen Reisgids Rotterdam

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Rotterdam? Plaats je beoordeling

Rottiers Raoul18 februari 2019

Het reisverhaal van Rotterdam geeft een prima indruk over wat de stad te bieden heeft op vlak van musea, moderne architectuur en havenstructuur. Begin maart gaan we er op bezoek en kijken al uit naar al dat moois.

Christine Smedts13 november 2018

Superhandige leidraad. Heb hem met plezier gedaald!

H7 november 2018

Goede gids

De Roo30 oktober 2018

Heel mooie, levende stad vol architectuur ! Zelf op zondag kunnen de shoppers hun hart ophalen : alle winkels zijn open vanaf 12 u ! Zeker de markthal bezoeken : erg indrukwekkend !

Marianne de Bruin23 oktober 2018

Ik maak vaak gebruik van de stadswandelingen. Ze zijn geweldig en ik heb al veel mensen hier blij mee kunnen maken.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info