Reviews & beoordelingen: citytrip Citytrip Rotterdam of weekendje weg? Tips en info (26)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Rotterdam van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Sandra 31 maart 2019

Wandeling gemaakt op 29-maart-2019. Het was een prachtige dag met stralend voorjaarsweer. De wandeling heeft ons langs een zeer verrassend Rotterdam gestuurd en was goed te volgen. We hebben vollop genoten! Bedankt euroreizen voor de reisgids!

Freddy Genar 8 februari 2019

Mooie gevarieerde wandeling doorheen de stad Rotterdam, met meer dan voldoende variatie!

Frans 2 januari 2019

Ik heb de wandelingen de download omdat ze me interessant leken en dit voorjaar een midweek plannen naar Rotterdam

Ann Ollevier 5 september 2018

Toffe wandeling! We hebben veel dingen ontdekt die we anders nooit gingen gezien of gevonden hebben . We hebben genoten van Rotterdam!!

MIA VANDEBEECK 25 augustus 2018

Reis Rotterdam gepland op 5 tot 9 september. We gaan de reisgids zeker gebruiken...

MIA VANDEBEECK 1 augustus 2018

We moeten Rotterdam nog bezoeken van 5 tot 9 september '18 De reisgids is zoals al vele andere die we al gebruikt hebben , heel overzichtelijk en duidelijk. We maken er altijd graag gebruik van!

Luc Andries 26 april 2018

Zoals altijd was de wandeling top. Je ziet heel wat interessante plaatsen in Rotterdam. En de korte beschrijvingen bij elke bezienswaardigheid is ook altijd heel handig. Met deze wandeling ben je zeker dat je niets mist :-)

Marleen 29 maart 2018

alle hoogtepunten verzameld met bondige uitleg. Ikzelf had graag nog een keuze gehad tussen bvb een drietal uitgestippelde wandelingen

monique 22 januari 2018

heel leuke en interessante wandeling !

Verheijden Wilma 13 januari 2018

Overzichtelijke wandeling.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info