Gratis reisgids Valencia downloaden

Download de gratis reisgids en ontdek dé bezienswaardigheden, met uitgestippelde stadswandeling

Met deze reisgids Valencia loodsen we je feilloos door deze stad die erg geliefd is als citytrip. Om kennis te maken met het rijke historische verleden, is onze stadswandeling lopen de beste manier. Je komt dan sowieso langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Je ziet met eigen ogen hoe groen Valencia eigenlijk wel is. Je kan er naar de grootste overdekte markt van Europa. Geniet er van de charme van de pleinen. Bezoek er een stad in de stad. Keuze en variatie genoeg. Download de gratis reisgids Valencia en begin alvast maar te dromen.

  • Bezoek een stad in de stad
  • Wandel mee door het verleden
  • Stap eens een museum binnen
  • Shoppen op de markten, in de straten
  • Genieten op de stemmige pleinen
Gratis reisgids downloadenVolledige reisgids met rondreis kopen voor € 10

Reviews en beoordelingen Reisgids Valencia

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Valencia? Plaats je beoordeling

Nicole Neefs3 juni 2024

Zeer goede reisgids. Wij Volgden de aangeduide stadswandeling in Valencia en hebben dan ook alle bezienswaardigheden gezien, die de moeite waard zijn! Wij hebben de reisgids al op meerdere City trips gebruikt en zijn er altijd zeer tevreden over. Ook de praktische tips zijn mooi meegenomen, zoals het aangeven van een parking waar dan ook de wandeling start.

Jolanda 29 februari 2024

Heel veel goede tips, gaan we zeker gebruik van maken. Bedankt

Hilde29 juni 2023

Al paar keer ergens gebruikt, ideaal voor mij voor een dagtrip. Ik weet dat ik dan op een beknopte manier weet en zie wat belangrijk is. Wil ik me verdiepen in kerken en musea...kan altijdnog. Bedankt voor deze gidsjes

Sonja15 januari 2023

zeer welkom als handige tool voor onze citytrip

Danielle13 september 2022

Valencia is een prachtige stad. Met de compacte reisgids is het heel eenvoudig om veel van de stad te kunnen verkennen. Ik kan iedereen een stedentrip Valencia van harte aanbevelen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info