Ontdek het mooie Arabba voor wintersport in Italië

Geniet van 1200 kilometer aan pistes met de Dolomiti Superskipas

Arabba is in de winter een geliefd skioord door zijn ligging aan de Marmoladagletsjer. In de zomer is het populair door de uitgebreide wandelmogelijkheden en door zijn ligging langs een van de beroemdste bergpassen door de Dolomieten. Arabba leeft van het toerisme, aangezien het een erg geschikte plek is voor je wintersport Italië. Lees meer

Je vindt de hoogste top van de Dolomieten in Arabba, namelijk de Marmolada van 3342 meter hoog
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 3269 m
 • Hoogte dorp 1602 m
 • Km piste ca. 60 km
 • Blauw: 45 %
 • Rood: 45 %
 • Zwart: 10 % 
Toon alle last-minutes

Verken het veelzijdige Arabba

Een gletsjer staat veelal synoniem voor sneeuwzekerheid en dat is bij het skigebied van Arabba niet anders. Het is tevens geliefd bij de freeriders die hun latten diep in de sneeuw willen duwen. In tegenstelling tot andere skigebieden in de Dolomieten is het hier toch vrij rustig, vooral doordat het opgedeeld is in kleinere delen. Met de Dolomiti Superskipas heb je meteen toegang tot ruim 1200 pistekilometers, ongekende skimogelijkheden zat dus. Zo kan je nog meer genieten van wintersport in Italië.

Arabba is een erg geliefd gebied om te genieten van wintersport in Italië. Iedereen kan zichzelf hier namelijk prima vermaken doordat er een grote veelzijdigheid te vinden is. Het hoogste punt van dit skigebied ligt namelijk op een hoogte van 3269, terwijl het hoogste dorp op een hoogte ligt van maar 1602 meter. Er is dan ook een grote verscheidenheid dankzij de vele hoogteverschillen. Daarnaast is er op de piste ook genoeg afwisseling te vinden. De 60 kilometer lange piste bestaat namelijk voor 45 procent uit een blauw gebied, voor 45 procent uit rood en voor 10 procent uit zwart. Er zijn hier dan ook genoeg mogelijkheden voor de beginnende skiër om het skiën wat meer onder de knie te krijgen, terwijl de gevorderde skiër hier ook genoeg uitdaging vindt.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.marmolada.com

Reviews en beoordelingen Arabba

Heb je zelf tips of opmerkingen over Ontdek het mooie Arabba voor wintersport in Italië? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info