Verken Merano voor wintersport in Italië

Ontdek dit veelzijdige skigebied, dat ook bekend staat als luxe kuuroord

Merano is niet enkel een eerder mondain skioord maar het beschikt ook over een groot kuurverblijf. Door de kuuractiviteiten is er een groot hotelaanbod in alle prijsklassen. Dankzij de aanleg van het skigebied Meran 2000 is het ook in de winter gezellig druk in deze stad. Merano is daarom ook een geliefde bestemming voor wintersport in Italië. Lees meer

Als kuuroord heeft Merano de faam een luxueus vakantieverblijf te zijn.
 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2360 m
 • Hoogte dorp 320 m
 • Km piste ca. 40 km
 • Blauw: 55 %
 • Rood: 35 %
 • Zwart: 10 %
Toon alle last-minutes

Geniet in Merano

Het dalstation van Meran 2000 ligt op 1680 meter hoogte maar het startpunt van je skipiste vind je op 1950 meter. Een blauwe piste brengt je terug naar het dalstation dwars door de bossen. Merano heeft niet een heel groot skigebied, maar heeft wel enorm veel mogelijkheden voor wintersport in Italië. Met de skipas Meran 2000 krijg je namelijk ook toegang tot vier andere skigebieden in de onmiddellijke omgeving. 

Het skigebied Meran 2000 van Merano kent een grote veelzijdigheid op het gebied van wintersport in Italië. Ten eerste kan je hier genieten van grote hoogteverschillen, aangezien het hoogste punt van het skigebied op 2360 meter hoogte ligt. Het dorp bevindt zich echter op een hoogte van 320 meter. Daarnaast is er ook veel verscheidenheid te vinden op de 40 kilometer lange piste. Hiervan is 55 procent namelijk blauw, terwijl 35 procent rood is en 10 procent zwart. Op die manier kan iedereen hier genoeg uitdaging vinden.

Verken de andere mogelijkheden

Naast de mogelijkheden voor wintersport in Italië heeft Merano nog veel meer te bieden. Uiteraard zijn er heel wat shoppingmogelijkheden met een aanbod van luxewinkels. Er zijn ook heel wat bezienswaardigheden, zoals de Dom, het Kurhaus en het Thermalzentrum. Om lekker te eten en zich te ontspannen, al dan niet sportief, zijn er mogelijkheden zat.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.meran2000.com

Reviews en beoordelingen Merano

Heb je zelf tips of opmerkingen over Verken Merano voor wintersport in Italië? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info