Geniet in Cortina d'Ampezzo tijdens de wintersport in Italië

Ontdek nog meer skigebieden met de Dolomiti Superskipas

Cortina d'Ampezzo is een typisch skioord met drie keer zoveel hotelbedden als inwoners. Cortina d'Ampezzo ligt namelijk in de Dolomieten, waardoor het een erg geliefd skigebied is voor een wintersport Italië. Hoewel er het gehele jaar toeristen te vinden zijn probeert het plaatsje toch het karakter van een bergdorp te behouden. Lees meer

Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer is Cortina d'Ampezzo een geliefd gebied.

 • Sunweb wintersport

  Sunweb wintersport

  Bij Sunweb.be: gratis sneeuwgarantie, begeleide gezinsvakanties en voor 85% gegarandeerd de goedkoopste wintersportvakantie, gebruik de prijzenvergelijker. Ook Mini Ski en midweek met luxe bus of eigen vervoer.
  va. € 244 - Boek nu
 • Hoogste punt skigebied 2950 m
 • Hoogte dorp 1.231 m
 • Km piste: ca. 120 km
 • Blauw: 45 %
 • Rood: 40 %
 • Zwart: 15 % 
Toon alle last-minutes

Verken het prachtige Cortina d'Ampezzo

Wie voor het eerst op de latten staat, kan zich goed vermaken tijdens de wintersport in Italië in dit gebied. Ook de meer ervaren skiërs zullen zich op de pistes van Cortina d'Ampezzo zeker niet vervelen. De après-ski is in dit mondain skioord natuurlijk onvergetelijk. Wie eens wat spectaculairs wilt, kan het eens proberen met de bobslee. Hou je het liever wat rustiger dan kan je op de winterwandelpaden de natuur in en kan je ook schaatsen op het meer, alles natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Met de Dolomiti Superskipas heb je de beschikking over meer dan 1000 kilometer aan skipistes.

Iedereen, van beginnend tot ervaren wintersporter, kan zich uitstekend vermaken in Cortina d'Ampezzo tijdens de wintersport in Italië. Er is namelijk een grote verscheidenheid te vinden op de piste. Met een lengte van 120 kilometer bestaat deze namelijk voor 45 procent uit een blauw gebied, voor 40 procent uit rood en 15 procent is zwart. Daarnaast is er ook veel verschil in hoogteligging. Het hoogste punt van het skigebied ligt namelijk op een hoogte van 2950 meter, terwijl het hoogste dorp op 1231 meter hoogte ligt.

Ontdek de overige mogelijkheden

De mogelijkheden om zich te ontspannen in Cortina d'Ampezzo zijn ontelbaar, zelfs tot vroeg in de ochtend. Voor overdag is er een ruim programma voorzien voor de kinderen. De belangrijkste bezienswaardigheden die hier te vinden zijn tijdens de wintersport in Italië zijn de kerk en het museum.

Meer informatie kan je vinden op: http://www.cortina.dolomiti.com

Reviews en beoordelingen Cortina d'Ampezzo

Heb je zelf tips of opmerkingen over Geniet in Cortina d'Ampezzo tijdens de wintersport in Italië? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info