Reviews & beoordelingen: Milieuvignet (7)

Reiservaringen en beoordelingen Milieuvignet van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Milieuvignet? Plaats je beoordeling

patric beylkens 28 augustus 2018

heb vorig jaar mijn millieuvignet van stad keulen na 6 a 7 weken toch ontvangen.

gilbert verstaen 11 juli 2018

KOOP NOOIT JE VIGNET BIJ stadt KOLN er komt niets van, ondanks betaling krijg je niets, ook mijn ervaring!

Ludo Drieghe 19 juni 2018

Ik bestelde en betaalde online reeds op 24 mei een milieuvignet via stad Keulen. Ik heb nog steeds niks ontvangen. Nog iemand ervering mee aub? En wat kan ik doen? Ik krijg geen reactie op mails. Groeten en alvast bedankt voor tips!

Nico Vanden Buys 3 juli 2017

Waar blijft het Europees vignet. Ik reis veel met mijn wagen. Frankrijk ,Duitsland ,Slovenië, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Nederland, Engeland. Ik kan bijna niet meer door mijn voorruit kijken. Nog een paar landen en ik moet met mijn hoofd door de linker zijruit steken.

Ernst Sittig 4 januari 2017

M.b.t. de Duitse Umweltplakette (vereenvoudigde tekst): Vrijgesteld zijn, naast een aantal klassen "bijzondere voertuigen" ook Oldtimers. Duitse voertuigen herkenbaar aan een kenteken, eindigend op H(istorisch), Nederlandse voertuigen met blauwe nummerplaten.

Bogaert Willy 3 januari 2017

Nog een Europese klucht van synergie Voorbeeld hoe het niet moet .STOP EUROPA

Denny 3 januari 2017

Ik dacht gelezen te hebben dat het verplicht aanbrengen van een milieuvignet (in die zones waar het moet) NIET van toepassing was op wagens met een Europees erkend vignet voor gehandicapten! Klopt dit? ANTWOORD REDACTIE: dat is op dit ogenblik inderdaad het geval. Maar omdat dit kan wijzigen en wij daarvan niet op de hoogte gebracht worden durven wij het niet te publiceren. Maar op 3/1/17 is dit correct.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info