Reviews & beoordelingen: vakantie Malta (11)

Reiservaringen en beoordelingen vakantie Malta van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Nadia Moerenhout 30 november 2019

Ideale gids als eerste indruk en om aan onze reisplanning naar Malta mee van start te gaan

Kirsten 7 februari 2019

Dankzij deze gids heb ik een heel duidelijk beeld van wat Malta allemaal te bieden heeft. De reis naar Malta gaat er nu zeker van komen en ik kan al niet wachten tot ik op het vliegtuig stap. Gewapend met deze reisgids wordt het een supervakantie!

Steens 19 oktober 2018

Met behulp van deze duidelijke gids zijn we onze reis aan het plannen. We vinden er veel tips in om onze reis voor te bereiden. Wij vertrekken binnen twee weken, door de gids door te nemen krijgen we er alvast meer en meer zin in.

Rita Van Cleuvenbergen 20 september 2018

zeer goede gids om Malta te verkennen.

Lieve Dierickx 21 mei 2018

Zeer degelijk en goed bruikbaar

marc madelein 3 maart 2018

complete gids,zal ik zeker meenemen naar Malta,Als het kan nog wat meer info betreffende lokale restaurantjes en recepten

Dirk De Vlaminck 7 januari 2018

We moeten onze trip naar Malta nog plannen. In onze zoektocht naar informatie kwamen we snel terecht bij de gratis download van de Malta gids. De globale inhoudstafel én de gedetailleerde beschrijving van een wandeling door Valletta (één van onze doelstellingen) heeft ons snel overtuigd om de volledige versie aan te kopen. Makkelijk op papier, maar de kleurversie komt pas tenvolle tot zijn recht op smartphone of ipad. Praktisch en voor heel weinig geld. Onze vakantie kan al niet meer stuk !

Conny Roelens 5 januari 2018

Ik vind Malta heel tof, vooral in de kerst-e n paasvakantie, veel voor te wandelen, bezoeken, heel vriendelijke mensen, veel goede restaurantjes, een fijn klimaat, echt vakantie

Marleen 23 december 2017

De gids is een zeer geode leidraad om je verlof te plannen.

WimDC 25 oktober 2017

Goede, handige gids. Alleen stond het plein van de drie fontijnen en omgeving volledig in de stijgers - werken voor La Valletta 2018 Culturele hoofdstad.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info