Vakantie Malta, eilandengroep in Middellandse Zee

Laat je verleiden door veelzijdige Malta

Malta bestaat eigenlijk uit vijf eilandjes, waarvan Malta, Gozo en Comino belangrijk zijn voor ons. Deze eilandengroep is gelegen ten zuiden van het Italiaanse eiland Sicilië, dus quasi midden in de Middellandse Zee.

Als bezoeker zal je onmiddellijk de Engelse invloed opvallen en dit is niet alleen beperkt tot het links rijden in het verkeer. De geschiedenis van Malta gaat terug tot 5000 jaar voor Christus. Door zijn mild klimaat kan je van deze periode nu nog overblijfselen bezoeken. Het is pas vanaf 1800 dat Malta een Britse kolonie is geworden. In 1964 kon het eiland zijn onafhankelijkheid vieren en sedert 1974 staat er een president aan het hoofd.  Lees meer

  • Genieten van zon en zee op Malta
  • Duik de prachtige natuur in 
  • Vergeet niet om links te rijden
  • Groot aanbod aan katholieke kerken 
  • Geniet in Malta van het milde klimaat
  • Ontdek de duikparadijsjes van Malta

Gratis reisgids Malta?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Een vakantie op Malta, dat is genieten van het milde klimaat met vele uren zonneschijn en weinig of geen regen gedurende de helft van het jaar. Azuurblauwe kusten met spleten, kloven, holen en grotten maken van Malta een paradijs voor duikers. Wil je genieten van de zon en de zee dan zijn er voor jou mogelijkheden zat, zelfs voor de golfspeler. 

Wil dat zeggen dat de cultuurliefhebber op zijn honger blijft zitten op Malta? Heus niet. Hoofdstad Valletta beschikt over een flink aantal bezienswaardigheden waarvan diegene in het oudste gedeelte zelfs erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed. Daarnaast tref je op vele plaatsen sites met archeologische vondsten. Kerken en paleizen zijn er ook in grote getale.    

Reviews en beoordelingen vakantie Malta

Heb je zelf tips of opmerkingen over Malta? Plaats je beoordeling

Nadia Moerenhout 30 november 2019

Ideale gids als eerste indruk en om aan onze reisplanning naar Malta mee van start te gaan

Kirsten 7 februari 2019

Dankzij deze gids heb ik een heel duidelijk beeld van wat Malta allemaal te bieden heeft. De reis naar Malta gaat er nu zeker van komen en ik kan al niet wachten tot ik op het vliegtuig stap. Gewapend met deze reisgids wordt het een supervakantie!

Steens 19 oktober 2018

Met behulp van deze duidelijke gids zijn we onze reis aan het plannen. We vinden er veel tips in om onze reis voor te bereiden. Wij vertrekken binnen twee weken, door de gids door te nemen krijgen we er alvast meer en meer zin in.

Rita Van Cleuvenbergen 20 september 2018

zeer goede gids om Malta te verkennen.

Lieve Dierickx 21 mei 2018

Zeer degelijk en goed bruikbaar

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info