Maak een 8-daagse rondreis Mallorca

Bezoek alle hoogtepunten tijdens een rondreis Mallorca

Hoewel Mallorca niet zo groot is, kom je er tijdens je vakantie Balearen toch veel mooie bezienswaardigheden tegen. Zo zijn de dorpen Alcudia en Sóller de moeite waard. En vergeet de mooie hoofdstad niet, Palma de Mallorca. Maar natuurlijk geniet je hier ook van zon, zee en strand! Maak een 8-daagse rondreis Mallorca en ontdek de magie van dit eiland. Lees meer

Maak een 8-daagse rondreis Mallorca en ontdek de magie van dit eiland.
 • 8-daagse Mallorca hotel 4* fly&drive

  8-daagse Mallorca hotel 4* fly&drive

  8-daagse op Mallorca in Aumallia Hotel & Spa **** gelegen tussen Felanitx en Cales de Mallorca. Inclusief ontbijtbuffet, vlucht h/t met Brussels Airlines en huurwagen met all-in verzekering.
  va. € 775 - Boek nu
 • Maak een 8-daagse rondreis Mallorca
 • Bezoek de dorpen Sóller en Alcudia
 • Ontdek de hoofdstad Palma de Mallorca
 • Geniet van zon, zee en strand
Gratis routeboek downloadenKoop de volledige gids voor € 10

Rondreis Mallorca op de kaart

Er is veel te zien op Mallorca en dat weten de toeristen maar al te goed! Zij zijn dan ook met velen aanwezig op Mallorca. De toeristenindustrie is voor dit eiland de belangrijkste bron van inkomsten. Het nadeel hiervan is dat Mallorca veel van zijn oorspronkelijk charme en sfeer is kwijtgeraakt. Wil je hier nog iets van terugvinden, ga dan tijdens deze rondreis Mallorca vooral naar de binnenlanden waar het wat rustiger is dan aan de platgetreden kustplaatsen. 

Fietsen op Mallorca 

Tijdens de 8-daagse rondreis Mallorca is één dag fietshuur inbegrepen, maak daar zeker gebruik van. Fietsen is tegenwoordig een populaire bezigheid op Mallorca, voor zowel recreatieve fietsers als professionals. Daarnaast krijg je eens de kans om alles rustig van dichtbij te bekijken. In de uitgestippelde rondreis Mallorca uit de reisgids kiezen we er overigens voor om het eiland per auto te ontdekken.

Voorstel voor een 8-daagse rondreis Mallorca, onderverdeeld per dag:

 1. Heenreis (40 km)
  Vanaf de luchthaven van Palma de Mallorca reis je naar Moscari.
 2. Drie mogelijke daguitstappen
  Je kan fietsen, de huur voor één dag is inbegrepen in je hotelarrangement. Of je kan een uitstap maken naar het heiligdom van Lluc en daarna doorreizen naar Soller en Port de Soller. Een andere mogelijkheid is een bezoek aan Alcudia met daarna een doorreis tot aan het wondermooie punt, Cap Formentor.
 3. Transfer naar Felanitx (60 km)
  Tijdens deze rit kom je langs verscheidene steden die allemaal wel een korte stop waard zijn.
 4. Bijzondere grotten, een heiligdom en vissersplaatsje
  Amper 20 km ver, maar wel uniek zijn de grotten Coves del Drac, de mooiste van Mallorca. We stellen voor om ook het dichtbij gelegen klooster van San Salvador te bezoeken. Wie nog tijd over heeft kan ook nog terecht in het mooie vissersplaatsje Porto Colom.
 5. Natuurgebied, bijzondere stranden en zoutmeren
  Vandaag geven we je als tip een natuurgebied, een uniek strand en als er nog tijd over is ook een bezoek aan een grote vlakte met zoutmeren en –platen.
 6. Transfer naar Palma de Mallorca (60 km)
  Het is maar een goed uurtje rijden en je bent al in de hoofdstad. Je kan dus meteen beginnen met een verkenning van deze bekende toeristenstad.
 7. Ter plaatse of bijzondere stranden
  Je kan uiteraard nog een dagje in Palma blijven of je trekt naar de bijzondere kustlijn ten zuiden van de stad. We geven je alvast tips mee voor de mooiste stranden!
 8. Terugreis 

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Rondreis Mallorca

Heb je zelf tips of opmerkingen over Maak een 8-daagse rondreis Mallorca? Plaats je beoordeling

Nicole25 juni 2018

Nog steeds bezig met rondreis door het prachtige Mallorca. We hebben jullie gids goed als leidraad kunnen gebruiken. Alles gedaan vanuit 1 punt want M is niet zo groot en best te doen. Mvg, Nicole.

Nicole13 februari 2018

De beschrijving ziet er veelbelovend uit. We hebben goede evaringen met de reisbeschrijvingen van euroreizen. We zoeken nog bijkomende info, maar hebben ondertussen alvast een 8-daagde rondreis geboekt. We kijken er nu al naar uit.

hiroyoshi abe27 maart 2017

Een handig startreisgids, maar mag voor mij iets uitgebreider zijn.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info