Gratis reisgids Voeren

Download de reisgids en verken de Voerstreek te voet, per auto of per fiets

Kastelen, een overweldigende natuur, 6 kleine dorpen, een lekkere gastronomie en een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Met deze reisgids laten we je de ganse streek zien op 3 manieren. Met de auto brengen we je niet alleen dwars door de Voerstreek maar ook naar het Drielandenpunt en langs de mooiste plekjes in het Nederlandse Zuid-Limburg. Deze route is opgevat als een lus. 

Te voet heb je de keuze uit twee wandelroutes een korte en een lange versie. Ze brengt je langs verkeersvrije wandelpaden, door weilanden, langs beken en uiteraard de mooiste uitzichtspunten. Met de fiets is uiteraard de ‘zesdorpenroute’ het populairst, deze brengt je door de 6 dorpen die Voeren rijk is en we volgen uiteraard de fietsknooppunten. Een andere fietsroute laat je mooie plekken in de Oostkantons verkennen in combinatie met Voeren.

Ontdek de Voerstreek door te genieten van de rust en het groen.
Gratis reisgids Voeren
Gratis reisgids Voeren
  • Geniet van een rit door de Voerstreek
  • Dwars de 6 dorpen per fiets of auto
  • Wandel in een onvergetelijke natuur
  • Ontdek de plaatsen met de mooiste panorama's
  • Laat je culinair verwennen met lokale producten
  • Verken aangrenzende regio's per auto of fiets
Gratis reisgids downloaden

(inclusief 5 routes met kaarten)

  •  

Reviews en beoordelingen Gratis reisgids Voeren

Heb je zelf tips of opmerkingen over Gratis reisgids Voeren? Plaats je beoordeling

Brouckaert Karin9 april 2019

De in de gids voorgestelde wandeling van 4,7 km is een aanrader: je gaat door bos en weiland en kan van prachtige panorama’s genieten. We hebben ook een stukje van de voorgestelde autoroute gedaan. Ook interessant, behalve het drie-landen punt. Daar is weinig te zien en kan men best links laten liggen. De Voerstreek is een prachtig wandel- en fietsgebied. Bij slecht weer ziijn de dichtbij gelegen steden Maastricht, Luik en Aken een mooi altenatief.

Fanny1 november 2018

Zeer leuke wandeling.

Luc Vandevelde23 september 2018

De reisgids is heel nuttig geweest. Het is de zevende maal dat wij een paar dagen in de streek van Voeren verblijven. Limburg is prachtig. De mensen zijn er vriendelijk en aangenaam. De wegen en openbare plaatsen zijn veel netter dan in West-Vlaanderen en andere provincies.

ldebel23 mei 2018

voor 14 dagen de Voerstreek bezocht met gans het gezin. de reisgids was een handige hulp voor de vele mooie plekjes van de streek. zeker een aanrader voor iedereen en voor ons zeker voor herhaling vatbaar

vanhalewyn Marleen29 april 2018

Hebben de reisgids over de voerstreek goed kunnen gebruiken, rijk aan informatie en vooral de autoroute en wandelroute was goed uitgelegd. Dank u

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info