Tips om te wandelen en te fietsen in Voeren

Geniet van je wandel- en fietstochten in de Voerstreek

Fietsroutes met hellingen: elektrisch of niet? Onze fietsroutes in de Voerstreek zijn echt wel voor elektrische fietsen en je hoeft er zelf geen te hebben. Start en eindpunt is bij het verhuurbedrijf Mondo Movimento. Er zijn immers heel wat hellingen te verwerken die een geoefend fietser zonder hulpmotor met veel zweet en tranen zal oprijden, doch de recreatieve fietser zal meer genieten van de landschappen geholpen met een elektrische motor. 

Elektrische ondersteuning laat je meer genieten van de Voerstreek.
  •  
  • Onze routes volgen de knooppunten
  • Eenvoudig routes uitbreiden of wijzigen
  • Tips voor elektrische ondersteuning
  • Geen fiets? Huur er een in de Voerstreek
  • Alle kaarten te koop in Bezoekerscentrum
  • Download onze reisgids met 1 autoroute, 2 fietsroutes en 2 wandelroutes
Gratis reisgids downloaden

Fietsroute of wandelroute uitbreiden of wijzigen?

Met onze wandel- en fietsroutes kom je langs knooppunten in Belgisch en Nederlands Limburg. Je kan deze routes dan ook naar hartelust aanpassen met de fietskaart van het Fietsnetwerk Limburg (België) en de wandelkaart van de Voerstreek. Ze is te koop bij de plaatselijke diensten voor toerisme en bij Toerisme Limburg. Ze kan ook online besteld worden op www.toerismelimburg.be. Voor verbeteringen en suggesties op de fietsknooppuntroutes en de bewegwijzering, ga naar het online formulier in de rubriek ‘fietsen’ van Toerismelimburg.be.

Verhuur elektrische fietsen

Mondo Movimento verhuurt  kwaliteitsvolle elektrische fietsen met een uitstekende service. Moderne e-bikes van Giant met 36V-motoren en een bereik van ca. 60 km. en voldoende capaciteit om deze heuvelachtige fietsritten volledig uit te rijden. Reserveer steeds op voorhand je fiets via telefoon: 00 32 474 92 09 21, website met tarieven: www.mondomovimento.be  

Gratis routekaart met knooppunten

Wie een elektrische fiets huurt bij Mondo Movimento krijgt een routekaart gratis met alle knooppunten van Voeren en brede omgeving, dus ook met de knooppunten van Nederland en de Oostkantons.

Reviews en beoordelingen Wandelen - fietsen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wandelen - fietsen? Plaats je beoordeling

Van Audenhove 19 juli 2017

Een zeer goede leidraad om ons weekend voor te bereiden en interessante adresjes.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info