Reviews & beoordelingen: Burchtwijk (6)

Reiservaringen en beoordelingen Burchtwijk van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Boedapest: prachtige burcht boven de stad? Plaats je beoordeling

Simons Jan 23 juni 2019

prima reisgids. we hebben weinig tijd te beschikking en dit helpt ons om deze in te vullen. doe zo verder

mich 23 januari 2019

Een goede leidraad & perfecte uitvalbasis. Een handige gids waarin bij sommige puntjes een update nuttig zou zijn.

Eddy Peeters 9 september 2018

Voor ons kwam de trip niet uit, maar dochter heeft die gemaakt en reisgids meegegeven en zij was er enthousiast over. Bedankt.

Verlinden 23 december 2017

Goede info over de stad. De Kerstsfeer is er enorm, en het centrum heel gezellig. Bijzonder goed openbaar vervoer en gratis voor 65-plussers. Opgelet, sommige controleurs willen van vreemdelingen toch nog een ticket afpingelen, maar het mag niet aan 65-plussers. Bovendien bestaat een ‘Budapest card’, voor 65-plussers minder interessant omdat veel zaken gratis of tegen sterk verminderde prijs zijn. Sommige kerken (de voornaamste ) zijn enkel te bezichtigen mits betaling! Het eten is minder culinair, wel veel goulash, paprika’s, ajuinen en bonen. De Hongaren zelf zijn een minder sympathiek volk, zuiderlingen zijn meer gemoedelijker en opener. Een aanrader tot bezoek zijn de badhuizen, maar sommige geven korting of geven gratis toegang met een Bud.card (zo’n een 72-urenkaart kost 37 euro, en openbaar vervoer onbeperkt te gebruiken, zelfs van/naar de Luchthaven, een uurtje rijden van het centrum). Budapest is werkelijk een heel mooie stad en heeft voor elke leeftijd meer dan voldoende aanbod. Ga zeker in de zomerperiode nog eens terug!!

Dierck Els 26 augustus 2017

Wij hebben de 2 wandelingen gemaakt. Dat was heel handig want zo kwamen we langs een groot aantal bezienswaardigheden zonder dat we zelf een route moesten uitstippelen. De moeite!!

Liesbet Maroye 16 juli 2016

De burchtwijk is dé must see van Boedapest. Vanuit Pest heb je een leuk zicht op de heuvel vol kleurrijke gebouwen en de burchtwijk. Het nodigt uit om te bezoeken wat ook echt de moeite waard is, niet alleen om het historische aspect, maar ook om de architectuur, en vooral het prachtige zicht op het parlement en Pest. Meer dan een bezoekje waard!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info