Reviews & beoordelingen: citytrip Boedapest (33)

Reiservaringen en beoordelingen citytrip Boedapest van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Alain De Vos 5 februari 2018

Heel overzichtelijk, goede informatie en duidelijk

Jacobs Christine 6 januari 2018

Zeer duidelijk en praktisch .

Annemie 1 december 2017

Deze praktische buddy in Boedapest heeft ons alle bezienswaardigheden van deze prachtige stad getoond! Ook minder bekende toeristische plekjes en hoekjes kwamen aan bod.

Van Hoorebeke D 26 november 2017

Een zeer duidelijke en bruikbare gids. Dankzij deze gids hebben we genoten van een fijne goed georganiseerde vakantie. Dank u.

william 22 november 2017

Sinds gisteren terug van Boedapest, en de reisgids bijna naar de letter gevolgd. Alles gezien, of bijna alles want we moesten een reden hebben om terug te komen naar deze interessante stad. Bedankt voor de mooie tips.

Erwin 20 augustus 2017

Erg tevreden ùet deze gids die ons op een boeiende manier door de stad gidste

Hilde 25 juli 2017

Mooie wandeling langs de voornaamste bezienswaardigheden. We kwamen toe rond de middag. In de namiddag deden we de wandeling in Buda. De volgende dag deden we de grotere wandeling in Pest. De extra info en tips zijn een meerwaarde. Alles is goed te doen te voet, maar voor verdere verplaatsingen is het openbaar vervoer een goed alternatief. We waren met 4 en kochten een groepsticket voor 24h.

Dauw Robert 26 mei 2017

Wij hadden de reisgids afgeprint ,om op ons avontuur te richten. En jawel,hebben alles in volgorde gedaan,zowel Boeda als Pest. Alles was zeer overzichtelijk en gedetallieerd(een aanrader)!!

Angelique Vos 23 maart 2017

Goede, prettig te lezen reisgids

Fiers Ginette 12 maart 2017

Mooi reisgids goed uitgelegd

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info