Stadswandeling Den Haag

12,5 km wandelen in Den Haag, op te splitsen in twee stukken

Wist je dat Den Haag de meeste bezienswaardigheden heeft per km² in Nederland? Met onze wandelroute krijg je het complete aanbod. Zo ga je 3x shoppen (Vlamingstraat met de passage, Fr. Hendriklaan in het Statenkwartier, Haagsche Entree), kom je langs veel musea met als bekendste het Gemeentemuseum, Panorama Mesdag en het Mauritshuis. Veel oude historische gebouwen zijn er niet maar we brengen je langs prachtige herenhuizen en grote villa’s. Dus geen kasteel als residentie voor de koninklijke familie: Paleis Noordeinde. Lees meer

 • Den Haag, 3 dagen hotel 4* incl. 1 dag fietshuur

  Den Haag, 3 dagen hotel 4* incl. 1 dag fietshuur

  Het Hotel Paleis **** is een kleinschalig hotel dat in hartje Den Haag ligt. U verblijft er inclusief ontbijtbuffet en het gebruik van een fiets gedurende 1 dag (incl. fietsroutes). Ideaal voor uitstappen naar Scheveningen en de regio.
  va. € 149 - Boek nu
 • Wandel door Den Haag
 • Lengte: 12,5km
 • Op te splitsen in 2 dagen
 • Download de GPS-tracks
Gratis wandelroute downloaden

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Stadswandeling Den Haag op kaart

Den Haag is het bestuurscentrum van Nederland. Zo kom je langs de gebouwen van de Eerste Kamer in het Binnenhof en het kabinet van de koning. En er is ook nog het Vredespaleis waar het Internationaal Gerechtshof is gehuisvest. Het belooft dus een veelzijdige wandeling te worden. Alles bezoeken en wandelen in één dag is niet mogelijk vandaar splitsen we het op in twee dagen..

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Den Haag

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Den Haag? Plaats je beoordeling

Lieven22 augustus 2020

Prachtige, correcte up-to-date reisgids ! een aanrader !

G Manders3 augustus 2020

Goede en duidelijke wandeling, compact. Leuke en gezellige stad, Den Haag. Wandeling echt een aanrader!!

Nicole9 juli 2019

Handige stadswandeling Wij deden het hele traject... er is wel een eentoniger stuk tussen langs de ambassades. Het gedeelte in het park liepen we even mis omdat we bij het begin dachten dat we op de geasfalteerde weg moesten blijven. Direct rechts is er een aarden weg, die moet je dus inslaan. Via de wandeling kom je op alle bezienswaardigheden in Den Haag

Zoë 26 juni 2019

Wij deden de stadswandeling door den Haag en sneden een stukje van de route af zoals voorgesteld. Prachtige route! Bij de vol ge de citytrip kiezen we terug voor een route van euroreizen!

De Hollander Henri12 juni 2019

100 % betrouwbare gids , gefeliciteerd euroreizen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info