Stadswandeling Den Haag

12,5 km wandelen in Den Haag, op te splitsen in twee stukken

Wist je dat Den Haag de meeste bezienswaardigheden heeft per km² in Nederland? Met onze wandelroute krijg je het complete aanbod. Zo ga je 3x shoppen (Vlamingstraat met de passage, Fr. Hendriklaan in het Statenkwartier, Haagsche Entree), kom je langs veel musea met als bekendste het Gemeentemuseum, Panorama Mesdag en het Mauritshuis. Veel oude historische gebouwen zijn er niet maar we brengen je langs prachtige herenhuizen en grote villa’s. Dus geen kasteel als residentie voor de koninklijke familie: Paleis Noordeinde. Lees meer

  • Wandel door Den Haag
  • Lengte: 12,5km
  • Op te splitsen in 2 dagen
  • Download de GPS-tracks
Gratis wandelroute downloaden

(onderdeel van onze gratis reisgids)

Stadswandeling Den Haag op kaart

Den Haag is het bestuurscentrum van Nederland. Zo kom je langs de gebouwen van de Eerste Kamer in het Binnenhof en het kabinet van de koning. En er is ook nog het Vredespaleis waar het Internationaal Gerechtshof is gehuisvest. Het belooft dus een veelzijdige wandeling te worden. Alles bezoeken en wandelen in één dag is niet mogelijk vandaar splitsen we het op in twee dagen..

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Den Haag

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Den Haag? Plaats je beoordeling

Sonja S.12 januari 2018

Het is echt leuk om een stad te verkennen adhv de stadswandeling. Heel veel te zien in Den Haag qua interessante gebouwen. Ook wat kunnen shoppen:) Den Haag is een boeiende historische stad die oud (historiek) en nieuw (modern) mooi combineert.

Emmy 11 augustus 2017

Leuke route! Omdat hij vrij lang is, het stuk om het park weg gelaten. Absolute aanrader is de Panorama Mesdag!!

Marcel Bellens8 augustus 2017

Wij hebben een combinatie gedaan van wandelen en fietsen. Enkele van de locaties hadden wij al bezocht. De route gaf ons toch nog extra informatie. We waren wel op zoek naar de hofjeswandeling in Den Haag, dat hebben we toch wat gemist.

Herroelen willy22 april 2017

Eerste deel van de wandeling gedaan. Uitstekend uitgestippeld.

Eddy van Duijse29 december 2016

zeer de moeite waard

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info