Reviews & beoordelingen: Reisgids Doornik (10)

Reiservaringen en beoordelingen Reisgids Doornik van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Doornik? Plaats je beoordeling

Dieter D 25 augustus 2020

Ik heb de gids gebruikt om de dag te vullen tijdens het Tournai d'été evenement en de voorgestelde wandeling gemaakt. De gids heeft me heel wat opzoekwerk gespaard en bevat heel wat nuttige tips ivm bv gratis parkeerplaats en uitleg over bezienswaardigheden. Ik ben zeker grote fan van de gidsen, zelfs voor plaatsen dichtbij vind je nog altijd nuttige info https://www.facebook.com/thuis.dieter.9 www.instagram.com/dieter.thuis

marina vanden elschen 28 december 2019

Met ons groepje van 8 vrienden trekken we er elke maand op uit om een Belgische stad te ontdekken. Jullie reisgids heeft ons aangespoord om Doornik te verkennen. De reisroute was perfect uitgestippeld en de commentaar interessant. We hebben dan ook van een heerlijke en leerzame dag genoten om ook het Waals Patrimonium uit te diepen.

FILIP Verhofsté 13 december 2019

Wandeling klopte helemaal, de historische verwijzingen waren correct en de horeca tips waren uitstekend! Kortom, een absoluut geslaagde reisgids!

gustave van causbroeck 7 september 2019

prachtige inhoud voor een zonnig bezoek aan Doornik. Goede wegbeschrijving en zeer goede beknopte uitleg

Hoefkens - De Pooter 22 juli 2018

Dank zij Uw gids hebben we de stad goed kunnen afzien. Op de toeristische dienst heeft men geen weet van een stadswandeling, ondanks we op verschillende plaatsen op de voetpaden voor gebouwen toch koperen wijzers zagen liggen. Jammer, dergelijke aanduidingen zou het aangenamer maken om te volgen. Bedankt voor Uw info. Volgende trip wordt Maaseik ( plan beschikbaar ? )

Gertjan 3 mei 2018

Leuke wandeling met interessante weetjes over de stad en zijn belangrijkste bezienswaardigheden. Een aanrader. Wel wat jammer dat de kathedraal nog steeds in de steigers staat en dat binnen alleen het romaanse gedeelte te bezichtigen is wegens de restauratiewerken.

Christiane Peuters 29 april 2018

De reisgids was een aangename verrassing: een goede leidraad om de mooiste plekjes van Doornik te ontdekken, met telkens wat interessante informatie erbij. Hartelijk dank!

Vandersteene Paul 31 januari 2018

De reisgids van Euroreizen was vorige week vrijdag een perfecte leidraad om één een mooie wandeling te maken langs alle bezienswaardigheden en twéé bij iedere bezienswaardigheid interessante info op te doen. Het Italiaanse restaurant op de markt is echt een aanrader, de lunch was voortreffelijk voor de prijs die ze vragen (19 euro).

Marleen 27 augustus 2017

Dank je wel voor de prachtige wandeling die we konden maken in Doornik. Waren echt verwonderd zo'n mooie stad te bezoeken, we keren zeker terug om dan een paar musea te bezoeken, nu was onze tijd ter plaatse beperkt. Henegouwen je blijft ons verbazen, velen miskennen deze provincie. Tijd dat we deze eens grondiger gaan verkennen.

Ronald Heirman 22 september 2016

Zeer goede gids, gemakkelijk te volgen en met voldoende info.

  •  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info