Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Doornik (20)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Doornik van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Doornik? Plaats je beoordeling

Callaert Christine 10 juli 2019

Doornik, een boeiende historische stad met een rijk verleden. Het was een ware ontdekking en een aangename dag ! Ik kom zeker nog eens terug.

François Florkin 5 april 2019

Zeer goede gids, waarin alle te bezoeken plaatsen op een mooi parcours zijn hernomen.

Carine Vanluchene 10 maart 2019

We hebben op een zonnige dag genoten van de stadswandeling Doornik. Goede bewegwijzering, goede uitleg in een voor ons onbekende stad.

M.Christine Degroote 31 december 2018

prachtige wandeling met veel bezienswaardigheden. Doornik is één en al geschiedenis!

Christine 25 december 2018

Het was een mooie wandeling langs mooie gebouwen. Het stuk langs het water was rustgevend.

Bart D'heedene 7 juni 2018

Ideale wandeling om er een zoektocht van te maken voor mijn leerlingen.

Alice Blondeel 21 mei 2018

We hebben genoten van het historisch Doornik met de indrukwekkende Kathedraal. Duidelijke wandelroute in de stad en genoten van de promenades langs de Schelde. In Doornik staan ook prachtige oude bomen in diverse parken of op pleintjes.

Aloïs De Loor 8 mei 2018

We hebben ondertussen Doornik bezocht. Het was een schitterende dag

Rik D'haese 1 maart 2018

Deze wandeling is beperkt in afstand maar groots aan beziens- en wetenswaardigheden. De volgende keer beginnen wij er aan van in de voormiddag om alles wat grondiger te kunnen bekijken.

Ann De Vlamynck 27 februari 2018

Genoten van een leuke dag in Doornik. De trip wat ingekort vanwege de kou en ook omdat we 's morgens ook al het Tinymuseum(Centre Marcel Marlier) in Moeskroen gedaan hadden. We hebben jullie trip letterlijk opgevolgd op deze sites: genoten vh eten en sfeer in les vieilles amis, museum voor moderne kunst, catacomben en zeer onder de indruk vd kathedraal. Dankjewel.

Pagina: 12
  •  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info